Woman tester: Kan du finde en kæreste på Tinder? Konklusion

En uge med Tinder er overstået. Har Marianne fundet en mand, forsætter hun det virtuelle datingliv, eller er appen allerede væk fra telefonen?

8. februar 2015 af Marianne Fischer

Tidligere har redaktionschefen Rikke testet en uge uden brok, og chefredaktøren Sara har klaret en uge uden cola. Min udfordring var Tinder, og jeg har nu klaret det.

Men hvordan er det så gået? Altså, jeg har ikke fået en kæreste! Men jeg har klaret udfordringen. Hver dag har jeg været på Tinder i mindst 30 minutter, og jeg har næsten svaret alle mænd, der har skrevet til mig. Ej, come on - nogle kommentarer fortjener altså ikke respons! Jeg har nu to dates i kalenderen, og det skal nok blive godt - selvom jeg med det samme forestiller mig, at jeg møder den ene, mens jeg er på date med den anden. Skældsord bliver udvekslet, og jeg bliver efterladt i regnen, for så at blive rullet af en maskeret mand, (du har vel kun det drama, du selv skaber). Nej, det er selvfølgelig helt okay at planlægge to dates på samme uge. Jeg skylder jo ikke nogen noget - det lærer du hurtigt på Tinder!

More action, less talk

En anden ting, jeg har fundet ud af, er at jeg er meget mere til handling end til ord (hvis du skal gøre noget, så kan du ligeså godt gøre det ordentligt ikk?). Jeg er egentlig rimelig ligeglad med, hvad du laver i din fritid - eller på job, hvornår du spiller fodbold, eller hvad du skal have til aftensmad - hvis ikke vi skal mødes alligevel. Jeg går jo heller ikke over til en fremmed i Føtex og spørger, hvad han skal lave i weekenden for så at forsvinde ud af hans liv… og Føtex for evigt! Selvfølgelig skal du lige mærke efter, om der er grobund for noget at bygge på, men kom nu ud af busken. Hvis du gerne vil ses med ham? så spørg!

På sin vis er Tinder en god måde at møde nye mennesker på. Dog skal du være indstillet på, at det hurtigt kan blive overfladisk. Det er helt sikkert også brugbart, hvis du kun leder efter sex! Og jeg tror også, at du sagtens kan finde en kæreste derinde. Det kan jeg i hvert fald se på alle kommentarerne på Womans facebookside i disse dage. Men personligt foretrækker jeg alligevel at møde folk i den virkelige verden - på en bar, sammen med venner eller på gaden, hvor jeg kan mærke kemien med det samme, kigge personen i øjnene og se, om han er høj nok (kun for sjov… sådan da).

Læs Woman tester: Kan du finde en kæreste på Tinder?

Fortsætter jeg på Tinder?

Måske. Det ved jeg ikke helt. Hvad jeg helt sikkert ved, er at jeg hverken har tid eller lyst til at bruge en halv time om dagen på det. Tvangstinder kan ikke anbefales.

Men hvis og når jeg logger på Tinder igen, så ved jeg også, at jeg lige skal tage mig sammen og skrue ned for listen af krav. Og hvad så, hvis jeg synes, hans skjorte er lidt kikset, hvis hans venner ser alt for smarte ud, eller jeg synes, at vores fælles facebook-ven er mega nederen? Måske er han alligevel et hit!

Ps. Jeg lover at fortælle, hvis jeg bliver kærester med en af de dates, jeg har planlagt på Tinder i den her uge.