Christian Grey: Darker: Fifty Shades of Grey as Told by Christian
© Michael De Luca Productions

YES! Nu får vi endnu en saftig nyhed fra forfatteren bag Fifty Shades

Endnu mere Christian Grey? Ja tak!

12. oktober 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

Vi har næsten lige kunnet fortælle jer, at den sexede trailer til Fifty Shades Freed er landet for at gøre efteråret (meget!) varmere, mens vi venter på, at filmen rammer biograferne 8. februar 2018. 

Men nu er ventetiden lige blevet endnu bedre! E.L. James har nemlig afsløret, at hun er blevet færdig med at skrive bogen Darker: Fifty Shades of Grey as Told by Christian.

Smertefulde minder

Det er anden bog i serien, der fortæller samme historie som i den originale trilogi, nu skrevet fra Christian Greys synsvinkel. 

E.L. James fortæller, at hvor vi i den første bog fik et indblik i, hvad der rører sig i Christian Greys sind, så bevæger vi os længere ind i bog nummer to. Her får vi adgang til Greys dybeste og mest smertefulde minder og finder ud af, hvad der har gjort ham til det forpinte menneske, han er i dag.

Vi glæder os til november

Det er nemlig allerede 28. november, at vi kan få fingrene i den nyeste fortælling i Fifty Shades-serien! Indtil da har vi tænkt os at gense traileren for gud-ved-hvilken-gang... Hvis du endnu ikke har set den eller bare gerne vil savle lidt mere over Christian og Anastasia, kan du (gen)se traileren herunder:

Kilde: Glamour.com

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?