Tre veninder drikker champagne i seng
© Getty Images

10 dejlige planer, du og din veninde kan lægge for det nye år

Alt er nemmere sammen med hende, du har det allersjovest med

30. december 2016 af Diana Bjerregaard Kristensen

Året er skræmmende tæt på at være forbi, og det er tid til at gøre status og tænke tilbage på alle de ting, der egentlig er sket – hold nu op, hvor blev tiden af? 

Hvis vi husker tilbage på nogle af vores bedste og sjoveste minder, så spiller vores kære veninder helt sikkert en kæmpe rolle.

Og du og din veninde skal selvfølgelig have gang i endnu flere vilde og fantastiske oplevelser sammen. Vi har allerede guidet dig til små hverdagseventyr, I kan tage på, men nu giver vi dig en liste over de ultimative mål, I kan have i det nye år, der vil gøre jeres venskab endnu tættere (hvis det overhovedet er muligt).

1. Rejs sammen. Det er faktisk underordnet, om det er en roadtrip gennem det danske land, den store backpacking-tur til Benidorm eller et smut til Ibiza med sol, drinks og strand – hovedsagen er, at I kommer væk fra jeres hverdag SAMMEN. Det handler om at skabe nye minder, og når I er væk fra dagligdagens trummerum, vil I automatisk også komme til at tale om andre (og måske dybere) ting og nyde hinandens selskab på en ny måde. 

2. Dyrk kreativiteten. Find jeres indre kreative genier frem, og vær totale legebørn med maling og tapetklister op og ned ad armene. Begynd på et pottemagerkursus, lav et fedt outfit til karneval start en strikkeklub eller lav sjove DIY-projekter sammen. Det er ligegyldigt, hvordan resultatet bliver – det er processen, hvor I har det sjovt, der tæller og bringer jer tættere sammen.  

3. Træn sammen. Træning bliver pludselig meget sjovere, når I gør løbeturen eller fitnesstimen til en holdsport – og når I har en aftale, er der også liiidt større sandsynlighed for, at I kommer afsted. Tag udfordringen op, og bliv for eksempel de ultimative yogamestre

Mål for dig og din veninde i det nye år
© Giphy.com

4. Grin mere. Der er ikke noget bedre end at skraldgrine sammen med din veninde, så dyrk lige netop det, der får jer til at grine. I kan også presse lattermusklerne ved eksempelvis at tage til en stand up-aften sammen eller prøve et latterkursus – det lyder måske fjollet, men det vil med garanti være en vildt grineren oplevelse og give jer endnu en intern joke, som I sikkert allerede har en million af.

5. Boost hinandens selvtillid. Vi kommer ikke udenom, at vores veninders meninger betyder alverden. Vi lytter, og vi tager deres holdninger til os, så skal vi ikke aftale, at det nye år er året, hvor vi virkelig sørger for at give hinanden masser af kærlige komplimenter? Alle vinder, for vi elsker jo alle sammen at få komplimenter.

6. Afprøv nye grænser. Kast jer ud i noget helt nyt, og afprøv ting, I aldrig ville turde gøre, hvis I var alene – sammen bliver det mere trygt og ikke mindst sjovt. Det er fedt at få rykket sine grænser, så find ud af, hvad der pirrer jer. Er I skræmt af det overnaturlige? Besøg en healer. Er I bange for vand? Start til kajakkursus. Mulighederne er uendelige, men find det, der virkelig får jer til at ryste i bukserne.  

7. Dokumentér jeres minder. Hvis I ikke allerede konstant poster billeder af hinanden på Instagram, så start med at tage et billede, hver gang I er sammen. I ender med at have et komplet album med alle jeres minder og jeres hverdag sammen – alt lige fra fuldebilleder i Paris til hygge på sofaen, der tilsammen udgør jeres fuldendte venskab. 

8. Tag på festival. Der findes efterhånden festivaller til alt og alle, så mon ikke I kan finde lige præcis den festival, der passer til jer? Der er alt lige fra musik og mad til kunst og film – og I kan jo overveje, om I skal arbejde som frivillige sammen. Festivalminder er nogle af de bedste, så se at komme afsted! 

9. Skab nye traditioner. Det kan være en madklub en gang om måneden, en fast ugentlig sladder-kaffe-aftale på jeres yndlingscafé eller nytår i udlandet. Mulighederne er igen uendelige, så se at få sat de nye traditioner i sving. 

10. Lær et fremmedsprog. I taler allerede sammen hele tiden, så hvorfor ikke udfordre den måde I taler sammen på ved at lære et nyt sprog? Jeres kommunikation kan nå helt nye højder, og I kan bruge fremmedsproget som jeres eget hemmelige sprog. En lille godt råd, så projektet er til at overskue: Start med SKAM – pludselig kan I norsk

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.