Bedste veninder
© iStock

10 grunde til, at dine veninder er det bedste i verden

I er der altid for hinanden – og hurra for det!

1. oktober 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

1. De er den familie, du selv har valgt. Vi elsker vores rigtige familie, for det er jo der, vi finder betingelsesløs kærlighed. Men det er rart at have nogen, som ikke behøver at elske dig, men som gør det alligevel!

2. De kender dine fejl – og elsker dig for dem. Du kan dumme dig gang på gang foran dine veninder, men det kunne ikke falde dem ind at dømme dig. De ser dine fejl og accepterer dem – selv når de endnu en gang ender med at holde dit hår efter lidt for mange drinks i byen...

3. De kender dig bedre, end du kender dig selv. De ved, hvordan de skal fortælle dig dårlige nyheder, og hvad der vil gøre dig glad. 

4. De er ærlige. Sandheden er ikke altid nem at trække ud af folk, men virkelig gode veninder fortæller dig den. Også når det gør ondt.

5. De stoler på dig. Det er fantastisk at være noget for andre og vide, at andre har brug for dig. Dine veninder deler alle sider af deres liv med dig – også de mindre heldige, som ingen andre får at vide.

6. De er dit livs heppekor. De vil så oprigtigt det bedste for dig, og de står klar til at støtte dig i alt. Og de bliver gerne op til sent om natten og taler om, hvilken farve læbestift du skal have på til din date, hvis det er det, der skal til.

7. De kender din familie. Det er ikke sikkert de har mødt dem, men de interesserer sig oprigtigt for, hvad der foregår i din families liv – uanset om du fortæller om dine forældres nye hundehvalp eller din grandkusines kærestesorger. 

8. De er der. Til de store OG de små ting. Du er blevet dumpet af dit livs kærlighed: De står klar med is. Anden sæson af jeres yndlingsserie er lige kommet på Netflix: De står klar med is!

9. De har set dig græde. Om det har været over kærestesorg, i en brandert, eller når Mufasa dør i Løvernes Konge, så har de været der – og det har kun gjort jeres forhold stærkere.

10. De gør dig glad. Det er lige meget, om du har haft verdens dårligste dag – du ved, at du altid kan ringe til dine veninder og lokke dem over til en god, romantisk komedie og en gang bland selv-slik, og så er det hele okay igen! 

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.