Veninder på tur
Skift den traditionelle kaffe-date ud med nye, sjove aktiviteter.© Getty Images

10 hverdags-eventyr, du og dine veninder skal skrive på jeres bucketlist

Glem alt om seriesøndag

3. september 2016 af Maria Denise Christoffersen

1. Gå til koncert

Der er intet så overvældende som følelsen af brølende høj musik, der bølger ned over jer, mens en lækker popstjerne vælter rundt på scenen. Mød op i god tid, stil jer på forreste række, og glem alt om at filme eller fotografere – bare vær tilstede sammen, og nyd det!

2. Tag på Instagram-safari

Tag jeres cykler eller toget hen til et særligt fotogent sted. Måske er der en gade med flot grafftiti, I kan stå foran, eller måske byder naturen på en uovertruffen solnedgang lige i udkanten af jeres by?

3. Lav en antik-udfordring

Find det nærmeste loppemarked, hiv en hundredelas frem fra pungen, og aftal at mødes samme sted en halv time senere. Når I ses igen, forærer I hinanden den bedste og mest personlige gave, I kunne finde. Vinderen får en kop loppemarkedskaffe på den andens regning.

Veninder tager billeder til Instagram
Find den mest farverige mur, I kan, og skyd løs med kameraet.© Getty Images

4. Hold vinsmagning

Eller Asti, hvis I er mere til det. Eller slik. Vi dømmer ikke. I kan også mikse en række lækre cocktails (med eller uden alkohol) og finde jeres favorit. Bliver I ikke enige, så har I bare en undskyldning for at lave dobbelt-op næste gang, I skal ses. 

5. Gå i en sexshop

Enten får I snakket om alle de vilde ting, I kunne tænke jer at prøve... eller også får I bare den gode griner af at se på mærkværdige instrumenter i sort latex. Uanset hvad, er det win/win.

6. Overrask hinanden

Sæt hinanden stævne på banegården eller et andet mødested. Det eneste, din veninde må vide på forhånd, er dresscode og budget. I kan eksempelvis tage på museum, sejltur, i svømmehallen, i spabad eller på en ny restaurant.

7. Tag på roadtrip

Hvis I ikke har en bil, så lej en på GoMore. Beslut jer for en destination – det skal være et sted, som mindst én af jer ikke har været før. Lav snack-packs, en playliste, og hyg jer med at være on the road.

Veninder på roadtrip
Hiv en eller flere gode veninder under armen og drøn afsted mod nye oplevelser.© Getty Images

8. Gå i byen – med fremmede

Hvis ikke I er typerne, der er glade for at tage kontakt til fremmede, når I først er i byen, så kan Tinder komme jer til undsætning. Den populære dating app har en funktion, hvor din venindegruppe kan finde en vennegruppe at gå i byen med. Dul jer op, drik nogle bajere – og mød jeres partymakkere for aftenen. Nye mennesker, yaai!

9. Få venindetatoveringer

Det er måske en smule drastisk, men hvorfor ikke? I behøver jo ikke få en kæmpe tattoo – der findes masser af små, fine tatoveringer, der ikke tager lang tid at lave. I kan også få en af de allerflotteste venindetatoveringer, vi har spottet.

10. Lad din veninde vælge hele dit outfit og look til jeres bytur 

Og du gør selvfølgelig det samme for hende. Det kan både være galt og genialt – kommer helt an på, om I vil tage tykt pis på det hele eller sammensætte det lækreste outfit, I kan finde i garderoberne.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.