to veninder til koncert
Der findes mange sjove måder, I kan være aktive sammen på. © Getty Images

10 sjove bud på en aktiv venindedate

Vi lover, at I både får sved på panden og et godt grin samtidig!

6. september 2018 af Klara Borup

Ender I som regel på café eller hjemme på sofaen, når I skal ses? Eller måske mangler I bare ny inspiration til en sjov venindedate? Vi giver dig 10 sjove bud på en lidt mere alternativ og aktiv venindedate. 

1. Tag til koncert sammen

Første idé til en aktiv venindedate er at tage til koncert sammen – her kan I nemlig danse og hoppe op og ned, mens musikken spiller. Det kan virkelig være sjovt at lade sig rive med, glemme alt om tid og sted og bare nyde musikken med hinanden. Find en kunstner, I begge kan lide, og fyr den af! 

2. Tag i en klatre- eller trampolinpark

Der findes muligvis ikke en sjovere måde at være aktiv på end at tage i klatre- eller trampolinpark! Det er en venindedate, der garanterer et godt grin og sved på panden, for det er både sjovere (og hårdere), end de fleste tror. 

3. Gå en tur

Hvis du ikke har fået snakket med din veninde i et stykke tid, er denne mulighed genial! Tag hende med på en gåtur i skoven eller i en dejlig park. Det kan lyde lidt uopfindsomt (og måske kedeligt), men prøv det – det er superhyggeligt!

To veninder går en tur med kaffe i hånden
Gå en tur og få vendt verdenssituationen samtidig – det er virkelig hyggeligt.© Getty Images

4. Tag ud at bowle 

Hvis I ikke lige er i humør til fest og ølbowling, er klassisk bowling garanti for god underholdning – det er måske også sjovere, end du husker det fra dengang, du var afsted med fritidsklubben som barn. Find ud af, hvem af jer der er det største konkurrencemenneske, og hvem der løber med sejren til sidst. Held og lykke!

5. Dans derudad

Hvis I ikke er i humør til at tage i byen for at danse, vil I uden tvivl få et smil på læberne af at danse derudad derhjemme. Find eventuelt dit gamle Just Dance frem fra gemmeren og dans med på de gode sange... Det kan kun blive sjovt!

6. Stå på skøjter

Kan din veninde ikke stå på skøjter? Så har du muligheden for at lære hende det nu. Tag ud til den nærmeste skøjtehal, lej et par skøjter (hvis ikke I allerede har et par liggende derhjemme) og hav en sjov venindedag i den kolde luft. Men pas nu på, at I ikke falder (for ofte) – især hvis det er længe siden sidst.

To veninder skøjter i sneen på skøjtebane
I kan skøjte indendørs hele året – eller udendørs om vinteren. © Getty Images

7. På med rulleskøjterne

Selvom det kan minde om en tur i skøjtehallen, er det lige så sjovt at stå på rulleskøjter! Rul en tur med din veninde og få farve i kinderne. Det er både hyggeligt, sjovt (og liiidt hårdt for lår og baller). 

8. Tag et hold sammen i fitnesscenteret

Meld jer på et sjovt hold – det kan være alt lige fra Zumba til kickboksning. Det er helt op til jer at vælge lige dét, som netop I synes er sjovt. På den måde kan I samtidig slå to fluer med et smæk, hvis I alligevel gerne ville op at træne – I får både bevæget jer og får kvalitetstid sammen. Smart ikke? 
to veninder der træner sammen i fitnesscenter
Tag til holdtræning sammen – det er både sjovt og aktivt.© Getty Images

9. Gør en god gerning

Meld jer til en indsamling. Det kan være Røde Kors, Kræftens Bekæmpelse eller en anden velgørende indsamling. I og med at I skal gå rundt i byen, kan I også få snakket om alt og intet, samtidig med at I får samlet ind til et godt formål. 

10. Sjov med spil

Tag hen til den nærmeste sportshal, til stranden eller i en park, og tag en bold, et par ketchere eller et andet sjovt spil med. Der er meget, I kan tage jer til, og et spil badminton kan altid få smilet frem hos de fleste. Og så er det altid sjovt at dyste mod hinanden – hvem vinder i stangtennis? 

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.