Kvinde med telefon
© iStock

10 søde sms'er, du skal sende til din veninde lige NU!

Glemmer du også at få de søde (og vigtige) ord sagt højt?

16. februar 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

“Hvornår blev jeg hende, der ikke svarede på min venindes sms'er?” spørger digital redaktør Marianne sig selv i en klumme i det nye nummer af Woman. 

Hun elsker sine veninder, men hun er blevet lidt for god til at glemme at svare på deres beskeder, og det deler hun sine tanker (og dårlige samvittighed) om i det Woman, som er på gaden nu. Køb det sammen med Costume for kun 49,95 kroner.

Kender du selv den hæslige følelse af at være den utilstrækkelige veninde, som glemmer at svare sine veninder? Eller vil du bare gerne gøre noget sødt for din veninde, ligesom hun så tit har gjort for dig?

Her er 10 søde sms'er, du kan (rettelse: skal) sende til din veninde med det samme:

1. “Du er SEJ, STÆRK og HELT FANTASTISK!” Denne besked er altid på sin plads, men hvis du ved, at din veninde har en hård dag foran sig med en eksamen, en jobsamtale eller et frygtet møde med eks-kæresten, er det ekstra sødt af dig, hvis du lige sender hende et selvtillidsboost.

2. “Jeg kom lige til at tænke på dengang, hvor vi (*indsæt selv dejligt minde*), så jeg ville bare lige sige, at jeg tænker på dig.” Det er simpelthen så rart at vide, at vi ikke er alene, og at andre tænker på os – og især når sms'en kommer helt ud af det blå.

3. “Tak for sidst – du er konge!” Hvis du har haft en dejlig aften med din veninde, så husk at smide en tak-for-sidst-sms afsted dagen efter, så du sætter en fed streg under, at timerne sammen med din veninde er guld værd for dig.

4. “Jeg glæder mig til at se dit smækre ansigt!” Ja, tak-for-sidst-beskeden virker også på forhånd, så husk at send en jeg-glæder-mig-sms til din veninde, inden I skal ses.

5. “Du er sindssygt grinern, og jeg ELSKER at grine sammen med dig!” Hvem vil ikke gerne have det at vide? Send.Beskeden.Nu. 

6. “Har jeg nogensinde fortalt dig, hvor sej du er? Da du nailede din sidste eksamen/da Kasper skred/da din mor blev syg/da du flyttede til den anden ende af landet, holdt du hovedet altid højt – intet kan slå dig ud!” Vi beundrer alle sammen vores veninder, men husker vi at sige det højt? Sjældent, så sæt igang!  

7. *Emoji-rebus* Emojis er geniale, og du kan sagtens fortælle en hel roman udelukkende med de små symboler – så kan din veninde selv gætte sig til, hvad indholdet betyder. 

8. “Du så pisse godt ud i går, din lækre sag!” Komplimenter er ALTID nice, så fyr løs, så din veninde kan gå med hovedet lidt ekstra højt resten af dagen. 

9. *Dagens GIF* Det er svært ikke at elske en god GIF, så find en, der passer perfekt til din venindes dag eller humør (som du sikkert ved, hvordan er, fordi I kender hinanden så godt), og smid den afsted i en besked. Advarsel: Hun bliver hurtigt afhængig af et dagligt GIF-boost, så det kan få alvorlige konsekvenser, hvis du falder af på GIF-engagementet.

10. “Godmorgen, dejlige du!” ... eller 'godnat', hvis det er den tid på døgnet. Hovedpointen er, at du ikke har nogen bagtanke med beskeden, men bare sender den, fordi du holder af din veninde (og ja, det er lidt det samme koncept som Merci-reklamerne, men en sms er både nemmere og billigere end at købe en lækker chokoladedessert, selvom sidstnævnte også altid er god).

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?