Eva og Nora fra Skam sidder udenfor i vinterjakker
Du kan helt sikkert gøre din veninde en tand gladere med en sød sms. © Norsk Rikskringkasting (NRK)

10 søde sms'er, du skal sende til din veninde lige NU!

Glemmer du også at få de søde (og vigtige) ord sagt højt?

25. juli 2018 af Maria Broe Trustrup Hansen

Husker du at svare på alle dine veninders beskeder? Vi er desværre mange, som måske glemmer en besked eller to i ny og næ, og vi hader os selv for det! For hvornår blev vi lige hende, der ikke svarer?

Kender du også den hæslige følelse af at være den utilstrækkelige veninde, som glemmer at svare sine veninder? Eller vil du bare gerne gøre noget sødt for din veninde, ligesom hun så tit har gjort for dig?

Vi har samlet 10 søde sms'er, du kan (rettelse: skal) sende til din veninde lige med det samme:

1. “Du er SEJ, STÆRK og HELT FANTASTISK!” Denne besked er altid på sin plads, men hvis du ved, at din veninde har en hård dag foran sig med en eksamen, en jobsamtale eller et frygtet møde med eks-kæresten, er det ekstra sødt af dig, hvis du lige sender hende et selvtillidsboost.

En glad kvinde læser en søs sms fra sin veninde
Din veninde bliver jo så glad for sådan en sød sms – og det samme ville du da blive! © Getty Images

2. “Jeg kom lige til at tænke på dengang, hvor vi (*indsæt selv dejligt minde*), så jeg ville bare lige sige, at jeg tænker på dig.” Det er simpelthen så rart at vide, at vi ikke er alene, og at andre tænker på os – og især når sms'en kommer helt ud af det blå.

3. “Tak for sidst – du er konge!” Hvis du har haft en dejlig aften med din veninde, så husk at smide en tak-for-sidst-sms afsted dagen efter, så du sætter en fed streg under, at timerne sammen med din veninde er guld værd for dig.

4. “Jeg glæder mig til at se dit smækre ansigt!” Ja, tak-for-sidst-beskeden virker også på forhånd, så husk at send en jeg-glæder-mig-sms til din veninde, inden I skal ses.

5. “Har jeg nogensinde fortalt dig, hvor sej du er? Da du nailede din sidste eksamen/da Kasper skred/da din mor blev syg/da du flyttede til den anden ende af landet, holdt du hovedet altid højt – intet kan slå dig ud!” Vi beundrer alle sammen vores veninder, men husker vi at sige det højt? Sjældent, så sæt igang!  

6. “Du er sindssygt grinern, og jeg ELSKER at grine sammen med dig!” Hvem vil ikke gerne have det at vide? Send.Beskeden.Nu. 

7. *Emoji-rebus* Emojis er geniale, og du kan sagtens fortælle en hel roman udelukkende med de små symboler – så kan din veninde selv gætte sig til, hvad indholdet betyder. 

8. “Du så pisse godt ud i går, din lækre sag!” Komplimenter er ALTID nice, så fyr løs, så din veninde kan gå med hovedet lidt ekstra højt resten af dagen. 

9. *Dagens GIF* Det er svært ikke at elske en god GIF, så find en, der passer perfekt til din venindes dag eller humør (som du sikkert ved, hvordan er, fordi I kender hinanden så godt), og smid den afsted i en besked. Advarsel: Hun bliver hurtigt afhængig af et dagligt GIF-boost, så det kan få alvorlige konsekvenser, hvis du falder af på GIF-engagementet.

10. “Godmorgen, dejlige du!” ... eller 'godnat', hvis det er den tid på døgnet. Hovedpointen er, at du ikke har nogen bagtanke med beskeden, men bare sender den, fordi du holder af din veninde (og ja, det er lidt det samme koncept som Merci-reklamerne, men en sms er både nemmere og billigere end at købe en lækker chokoladedessert, selvom sidstnævnte også altid er godt).

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori