Veninder foran kamera
Skal alle andre have glæden af at følge med i jeres sjove øjeblikke? © Getty Images

12 tegn på, at du og din veninde burde få jeres eget tv-show

Hvis nogen spørger, så bliver det show et vanvittigt hit!

2. maj 2021 af Marianne Fischer, Henny Müller Dahl

1. Ingen har nogensinde kedet sig i jeres uovertrufne selskab. De har måske været i chok, men aldrig kedet sig! For I ved, hvordan I sætter gang i en fest, og efter de første fem vodka/redbull styrer I både dansegulvet og baren – og gerne på samme tid.

2. I har ingen grænser. Selv toiletbesøg bliver genfortalt og diskuteret, og jeres geniale humor gør, at også fremmede mennesker får lyst til at høre mere.

3. Generelt har I altid bare en masse sjove historier. Uanset om det er weekend eller hverdag, oplever I altid et eller andet skørt. Og det vil med garanti blive komisk guld på skærmen! 

4. Bridget Jones’ og Carrie Bradshaws’ kærlighedsliv kan genfortælles i en pixiebog. Jeres udsvævende eskapader har stof nok til at fylde alle syv Harry Potter-bøger.

5. Alle elsker jer – næsten altid. Det er sket mere end én gang, at kioskejeren gav jer ting, hvis bare I lovede at komme igen.

6. I burde altid have et kamera i nakken. Alene den mængde af drama, I oplever på vej til bussen, kan ikke genfortælles.

7. ... For det vidner jeres Instagram-stories allerede om. I synes selvfølgelig, at jeres egne 15-sekunders stories er de sjoveste – så prøv lige at tænke på den mængde sjov, der ville være i jeres timelange episoder. 

8. I snakker i koder. Og andre gør alt for at forstå jeres interne jokes og lære jeres legendariske slang.

9. I tænker tit, at I burde have jeres eget tv-show. I siger det bare aldrig højt. 

10. … Men det gør andre til gengæld. Så faktisk har I allerede et engageret publikum.

11. Folk følger jer allerede tæt. På Instagram godt nok (formentlig på grund af de sjove stories), men hvis I kan få likes der, kan I også få tv-seere!

12. Der skal mere end lidt drama til at skille jer ad. Så selv efter sæson tre, hvor den ene af jer var lidt sur og tvær, har I lyst til at vende tilbage for at lave sæson fire.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.