Sygeplejerske
Er du hele din venindegruppes sygeplejerske?© iStock

10 ting, du kender alt for godt, hvis du er venindegruppens sygeplejerske

Et foto af dine tæer er ok, men du sender mig altså ikke et af dit underliv!

5. juli 2021 af Maria Broe Trustrup Hansen

1. Dine veninder spørger dig altid ind til de lækre læger på dit arbejde. Well, desværre er det ikke just McDreamy eller McSteamy, der arbejder på din afdeling. 

2. Du er hende i gruppen, som snakker mest om afføring. Okay, du er faktisk den eneste i gruppen, der gør det. 

3. Du er presset over alle de billeder, du får tilsendt af dine veninders klamme tæer og mærkelige udslæt. Kære damer, jeg er IKKE jeres læge, så hvis I tror, der er noget galt med jer, så book lige en tid hos jeres rigtige læge, ok?

4. Du ved alt om dine veninders underliv. Du får heldigvis ikke billeder tilsendt, men hvis der er noget galt på nederste etage, får du det stensikkert at vide.

5. “Har du ikke en hovedpinepille i tasken?” Dine veninder går altid ud fra, at du er et omvandrende apotek (men du har selvfølgelig også altid en panodil på dig, så de har jo lidt ret).

6. Du står øverst på listen over veninder, der skal med til fødslen. Det har du det i øvrigt temmelig splittet omkring – du er smigret, men du har samtidig også issues med at skulle se dine veninder i så meget smerte.

7. Du har fået dine veninder til at stoppe med at sende dig øjne, når du tager et ekstra stykke kage. Bare fordi du arbejder i sundhedsvæsenet, betyder det ikke, at du er sund nonstop. Punktum.

8. Du er hende, som holder håret, når veninderne kaster op. Og det gælder både, når det skyldes fuldemands-influenza og ægte influenza (for du er selvfølgelig hende, som kommer dine syge veninder til undsætning og tager hjem til dem med varm suppe, hostesaft og omsorg).

9. Dine nattevagter ødelægger ofte muligheden for en bytur med veninderne.

10. Og de kan til gengæld aldrig komme, når du inviterer til brunch på en onsdag. Åndssvage arbejdstider er djævelens værk!