To veninder gør sig klar sammen
Det kan godt være, I stadig gør jer klar sammen, inden I skal noget, men det er slut med sleepovers!© Getty Images

10 ting, som forandrer sig mellem dig og din veninde, når du får en kæreste

Din veninde skal nu til at booke tid hos dig på forhånd...

15. juni 2021 af Freyja S. Anderberg

1. Det er ikke længere jer to mod verden. Nu er I tre... Men det er en ulige trekant, for din veninde kender alt til din kærestes ædlere dele uden overhovedet at have mødt ham.

2. Nu skal hun til at booke tid hos dig lang tid i forvejen, som om du var den travleste frisørsalon i byen. Og det værste af det hele er, at du slet ikke vil opfatte det som et problem, før hun finder en anden “salon”. 

3. Og svaret er nej, hun gider ikke at høre om hans forældres nye sofa. Det er bare ikke sikkert, at hun fortæller dig det, så vær' lige opmærksom, hvis hun ikke særlig entusiastisk svarer: “Nææh, hvor fedt” eller “Karrygul? Okay, spændende...”

4. Hun er ikke længere den første, som du tagger i sjove memes på Instagram. Men det vil du nok ændre på før eller siden, for din kæreste synes bare ikke, at de der Sex and the City-memes er lige så geniale, som din veninde gør.

5. Og hun er heller ikke den første, du ringer til, når du skal fortælle om dit pinlige sammenstød med dit crush fra folkeskolen. Men det burde hun virkelig være, for din kæreste vil med garanti ikke finde det lige så hysterisk morsomt, som hun ville. 

6. Din veninde vil helt sikkert være dig utro! Hvem pokker er hende Julie, som hun spiser brunch med konstant?! Og hvorfor i alverden er der så mange billeder på Instagram af hende sammen med en gammel folkeskoleveninde? De har jo INTET til fælles?

7. Hun kan godt vinke farvel til alt, der lugter af en overnatning med dig. Det kan godt være, at hun altid har været en perfekt sovemakker, men din kæreste er nu lidt hyggeligere at putte med...

8. Til gengæld kan du blive den vildeste wing-woman! Og I kan nu gå all in på jagten efter hendes drømmefyr – der er ikke den mand, du ikke kan diske op med til hende!

9. Det vil gå op for dig, at din veninde er den bedste shoppemakker, du kan ønske dig. Ham din nye kæreste er da fuldstændig ubrugelig – han siger jo bare, at din røv ser godt ud i alt, og hvorfor griner han af flæser?

10. Du vil også snart opdage, at du savner hende. Og at det snart er dig som skal til at booke tid i hendes “salon”.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide