Den yngste i venindegruppen
Det kan være hårdt at være den yngste i flokken!© Getty Images

10 typiske ting, du kender, hvis du er den yngste i venindeflokken

Der er ingen grænser for, hvor mange ID-kort du har lært udenad for at kunne slippe forbi dørmanden

26. juni 2021 af Diana Bjerregaard Kristensen

1. Du var selvfølgelig den sidste, der fyldte 18 år, så derfor var du nødt til at låne dine ældre veninders ID, når I fredag aften skulle på Daisy. “Ja, jeg hedder Helene. Jeg har fødselsdag 5. april, og mit stjernetegn er vædder, okay?”

2. Du var derfor også den sidste, der fik kørekort. Så du skulle enten med det der offentlige transport, køres af dine forældre eller spørge din veninde Line – for hun var jo to måneder ældre.

3. Du har nogle gange været nødt til at sætte dig ekstra i respekt for at blive taget seriøst. Hey, venindegruppens baby kan altså også have en mening! 

4. Du fik altid gode råd af dine veninder, som til tider opførte sig lidt, som om de var dine storesøstre. “Okay, så meget erfaring kan I så hellere ikke have nået at få på de seks måneder, der gik, inden jeg blev født!”

5. Du er vant til at blive behandlet som den yngste, og det har faktisk vist sig at være lidt rart, for dine overbeskyttende veninder/storesøstre passer på dig. Ja tak, til sisters from another mister.

6. Du sagde altid til folk, du mødte i byen (foruden dørmanden), at du var ældre, end du rent faktisk var. Og gerne ældre end dine andre veninder.

7. Du var også den sidste, der lovligt kunne købe drinks i baren og smøger på tanken. Og du hadede, når dine veninder sagde: “Åh, skal vi købe det for dig, lille du?” Argh, gør det nu bare!

8. Du har fået skræmmehistorier fra dine veninder med alt det, du kunne vente dig. Alt lige fra menstruationssmerter og den voldsomt komplicerede teoriprøve, da der skulle tages kørekort, til det ubehagelige celleskrab hos lægen, der gjorde vanvittigt nas.

9. Du blev VILDT glad, da det endelig blev din tur til lovligt at køre bil, hente smøger på tanken og bestille drinks med et smil i baren. Og dine veninder synes bare, du var så lille og sød, for de havde jo haft de ting så længe, at det var no big deal.

10. Du når til et punkt (hvis du ikke allerede er der), hvor du faktisk nyder at være den yngste, for nu er det din tur til at drille alle dine ‘gamle’ veninder og give dem rynkecreme og andre viiildt sjove jokes. It's payback time!

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide