12 ting, der ville være så meget lettere, hvis du var kæreste med din veninde

I ville ikke have et PlayStation-rum, det er helt sikkert...

24. januar 2016 af Sara Møller Christensen

1. Indkøb af ‘hygiejneprodukter’. Det er jo i virkeligheden bare et fint ord for bind, trusseindlæg og tamponer – og din veninde ville vide præcis, hvilke hun skulle købe, når det var den tid på måneden.

2. TV-sening. Du ville sige: “Okay, så vi er enige om, at vi bare skal tude til et afsnit ‘Grey's Anatomy’ igen i aften, ikk'?,” og hun ville svare: “Selvfølgelig, skat.” Easy peasy!

3. Shopping. Du behøvede aldrig skynde dig eller have dårlig samvittighed over for kæresten – for hun ville stå i prøverummet lige ved siden af dig!

4. Planlægning. I stedet for, at du skulle føre en fælles kalender for jer begge (hvor aftaler med HANS familie også indgik), kunne I bare have hver jeres ligesom de to modne voksne mennesker, I er.

5. At finde en sportsgren, I kunne dyrke sammen. Alle, der har prøvet at spille tennis/badminton/squash eller bare har løbet eller cyklet med deres mandlige kæreste, ved, hvad vi taler om.

6. At vælge outfit. Din veninde-kæreste ville sige sin mening, og du ville rent faktisk kunne bruge den til noget, fordi hendes bedste – og eneste! – råd ikke var: “Jeg synes, du skal vælge den strammeste.” (Når det så er sagt, gik det ret godt, da Womans chefredaktør gik i stramt tøj en hel uge).

7. Jagten på klitoris. “Du skal lige fem centimeter længere nordpå,” er syv ord, du aldrig behøvede sige til en kvindelig kæreste.

8. Indretningen. Alle dem i forholdet, der gerne vil have et helt rum med PlayStation-spil og højtalere, rækker hånden op. Ingen? Det regnede vi heller ikke med. 

9. De store snakke i jeres forhold. Ved du, hvem der er elendige til at snakke om følelser? Mænd. Ved du, hvem der er genial til det? Din veninde!

10. Bryllupsplanlægning. Bortset fra, at der var to kjoler, der skulle købes i stedet for én, ville der være mange beslutninger om blomsterdekorationer, petit fours og jazzkvartetter, der ville være noget lettere at tage med en veninde. I kunne for eksempel få det smukkeste vinterbryllup. Nårh! 

11. Oprydning og rengøring. Der er simpelthen nogle ting, som rodehoveder (aka mænd) bare ikke KAN se.

12. Valentinsdag. I stedet for at overtale en mandlig kæreste til overhovedet at fejre den, kunne du bruge tiden på at overveje, hvilken af disse søde ting, du skulle overraske kæresten med på valentinsdag.

Og én ting, der ville så meget sværere:

Hvem skulle du brokke dig til, når kæresten var en nar? Suk...