To veninder tager billeder på cyklen
Der er altid den ene veninde, der lige skal have et billede med på vejen.© Getty Images

12 typer veninder, vi allesammen har haft

Virker det bekendt?

25. august 2015 af Marianne Fischer

1. Den distræte. Vil du have en hilsen på din fødselsdag, skal du først lige minde hende om den. Du er tit en smule bekymret for hende, men hun klarer den altid.

2. Den heldige. Hvis du slår ‘født under en heldig stjerne’ op i ordbogen, er der et stort billede af din veninde.  Hun burde næsten få forbud mod at spille Lotto.

3. The drama Queen. Du orker ikke følge med i serier, for du har nok drama i dit liv med hende ved din side.

4. Den naturlige leder. Hun spørger aldrig, hvad I skal lave. Hun fortæller det. Og du følger hende blindt uden egentlig at vide hvorfor.

5. Den nærige. Hun vil hellere sulte end købe en halvdyr sandwich i kiosken. Hendes hukommelse er i top, når du skylder hende mere end en 10’er, mens hun er lettere dement, når det er omvendt.

6. Den dokumenterende. Hun skal lige tage et billede, når I spiser frokost (altså efter hun har arrangeret det hele ekstra lækkert). I skal også lige have et billede, mens I cykler, går og taler. Hvis du ikke gider, tager hun da bare en selfie eller halvtreds.

To veninder på café
Uanset hvilken type veninde, de er, kan de (heldigvis) alle få dig til at smile. © Getty Images

7. Den evigt-slanke. Hun sluger kager hurtigere, end du kan nå at bide din gulerod over, men hun har alligevel ikke taget et gram på, siden hun var tyve år gammel.

8. Den festlige. I hendes selskab er du altid den kedelige, der går tidligt hjem – også selvom klokken er 11 om formiddagen næste dag.

9. Den forsinkede. Du bruger altid en tredjedel af jeres aftale på at vente på hende. Hun sagde, hun var på vej, men du burde have luret baggrundsmusikken – medmindre hun altså følges med Beyoncé. 

10. Den følsomme. Du giver hende altid en vandfast mascara til hendes fødselsdag! 

11. Den fraværende. Hun tror, hun kan snyde dig med sit mmhh, okaay og ja ja klart. Men med hovedet i mobilen kan hun godt droppe det.

12. Den helt fantastiske. Hun får dig altid til at grine og står klar med åbne arme, hvornår det skal være. Du vil aldrig undvære hende.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide