Et par fulde veninder
Du har nok en helt særlig veninde i tankerne...© Getty Images

14 ting, der sker, når du og din veninde er fulde sammen

I har bare så meget kærlighed til hinanden – og til pizzaslices!

12. juli 2021 af Sara Møller Christensen

1. I bekræfter hinanden i, at I er for lækre. Det var faktisk jer, Nik & Jay sang om.

2. I poster en selfie for at fejre punkt 1. #hendeher #mygirl #itsgettinghotinhere

3. Nu I er så godt i gang på de sociale medier, kan I også lige tjekke samtlige fyre ud, I nogensinde har været sammen med OG deres nuværende kærester. Det er skidesjovt, indtil en af jer kommer til at like et foto fra 2007.

4. I erklærer hinanden jeres ubetingede kærlighed. ‘Jeg elsker dig SÅ meget.’ ‘Jeg elsker dig mere.’ ‘Nej, jeg elsker dig mest.’ 

5. Du kommer til at dele en hemmelighed, som du har lovet, du ville holde... ja, hemmelig. Pyt, din veninde siger ikke noget (før hun drikker sig fuld med en anden veninde – eller forhåbentlig glemmer det igen).

6. I taler om gamle dage. Kan du huske dengang, vi...? Og ja, det kan I begge, for I talte også om det, sidst I var fulde... og for ti minutter siden.

7. I skiftes til at sætte en sang på fra ‘gamle dage’, som I skråler med på. Skråler er faktisk ikke et passende ord for det, der foregår. Det er smukt.

8. I danser også til sangene. And it looks good!

9. I fører en dyb, dyb samtale, mens en af jer sidder på toilettet og tisser. 

10. Nu I er ude på toilettet, kan I lige tage endnu en selfie. I synes selv, den er endnu bedre end den første. I ser næste dag, at I tog fejl...

11. I overbeviser hinanden om, at shots er en genial idé. Hvis I ikke lige har nogle på lager, drypper I bare citronsaft på flaske i ren gin og drikker det. No probs.

12. I snakker om, at I for altid vil være veninder, fordi det, I har sammen, er noget særligt. Skål på det!

13. En af jer bliver mean drunk og beslutter sig for, at det er et godt tidspunkt at sige sin ærlige mening om den andens dårlige opførsel dengang I spillede ølbowling med en anden camp på Roskilde Festival for to år siden. Resultat: Minimum en af jer begynder at græde.

14. En af jer foreslår at få noget natmad, og den anden er så taknemmelig, at I slutter fred. Intet knytter bånd mellem folk som en fælles drøm om et pizzaslice. Med dressing. Og en bakke fritter.