To kvinder kører i bil
© iStock

15 tegn på, at I er veninder for livet

Du kan garanteret dårligt huske, hvordan alting var, før hun kom ind i dit liv

15. marts 2022 af Maria Denise Christoffersen

1. Når I taler sammen, glemmer du at gøre dig umage med at sige tingene på en klog eller velformuleret måde. Hun forstår jo alligevel godt, hvad du mener, og I har heller ikke tid til at prøve at lyde kloge... I har nemlig alt for meget på hjerte, der skal ud!

2. Hun har holdt dit hår på utallige byture gone wrong. Og tørret tårerne af dine kinder, når fuldskab og tristhed kolliderede med hinanden på en fredag aften over lidt for meget rødvin. (Og når hun fik dit snot på fingrene, fordi du tudede så meget, lod hun, som om det også var helt ok.)

3. I kender hinandens rodede familiehistorier. Og I har været der for hinanden alle de gange, hvor bølgerne gik højt i baglandet, og I mest af alt overvejede at bortadoptere jer selv til en anden familie (også selvom I var i tyverne, og det løb for længst var kørt)

4. Hun tilgiver dine stive og virkelig pinlige optrin. Også selvom hun sommetider er den, de er gået ud over.

5. Når én af jer får børn, ses I stadig så ofte, at børnene lidt tror, det er dem, du er bedste veninde med. "Kom, nu skal du med ind på mit værelse!"

6. Det kan godt være, at I ikke deler alle hinandens interesser. Alligevel værdsætter du hendes forkærlighed for murstensromaner om de russiske zarer, og hun respekterer fuldstændig, at du til sommer skal til din 16. koncert med Robbie Williams.

7. Hun er en af de få kontakter, du har tilføjet i “Favoritter”-menuen på din mobil. Og engang, da du skar dig i fingeren, og der var blod overalt, var din første indskydelse at ringe op til hende i stedet for akuttelefonen!

8. I har mere end én gang ringet til hinanden udenfor almindelige venskabers kontortid. For at græde, hulke af grin eller fortælle nogle helt særlige nyheder, der bare ikke kunne vente til et anstændigt tidspunkt på døgnet.

9. I har et indforstået musiknummer, som I ringer op til hinanden og spiller i røret, når I er til fest hver for sig og savner hinanden. Og det er sandsynligvis noget med Kim Larsen!

10. Når det er hende, der ringer, tager du altid telefonen. Også selvom du ville lade den ringe overfor alle andre. 

11. I har flere gange talt om, hvor ultimativt awesome et bofællesskab, I ville have, hvis I boede sammen! – Is og snøfler til aftensmad, hver dag!

12. Det er hende, der har ekstranøglen til din lejlighed. Og du tænker aldrig over, at hun i princippet bare kunne låse sig ind, når du ikke er hjemme (for du ved jo, at hun kun gider at være der, når du også er hjemme, så I kan sludre derudad!)

13. Når du er godt i gang med at sparke dig selv bagi for alle de ting, du gør forkert, er hun den, der minder dig om, at du jo gør det bedste, du kan. Og at du skal huske at være god ved dig selv – og du gør det samme for hende.

14. I har store planer for, hvordan I skal give den gas, når I bliver tudsegamle. Og sidder iført støttestrømper og bæller rosévin i solnedgangen, mens I griner af de unge dage, hvor I slet ikke vidste noget om alt det sjove, I stadig havde til gode at opleve sammen.

15. Du tænker på hende, mens du læser den her artikel. Og du kan faktisk slet ikke vente med at sende hende et link, så I sammen kan hylde, hvor totalt fabulous jeres venskab er.

Tillykke med, at I har fundet hinanden!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.