Grinende veninder med kaffe
Husker du at takke dine veninder?© Getty Images

16 ting, du aldrig har takket din bedste veninde for, selvom du burde

Du takker hende for små ting i hverdagen. Men husker du de store ting, som virkelig betyder noget?

3. marts 2020 af Tine Sandorf

1. Tak, fordi hun altid lytter til dig. Også når du taler om alt og ingenting i flere timer – og glemmer at spørge, hvordan det egentlig går med hende.

2. Tak, fordi hun tænker på dig. De søde små ting, hun gør i hverdagen, som når hun spotter noget i H&M, der vil klæde dig, eller når hun laver din livret, betyder virkelig noget.

3. Tak, fordi hun aldrig dømmer dig. Heller ikke, når du har spist et halvt kilo bland selv-slik, inden forfilmene er forbi.

4. Tak, fordi hun altid lader dig låne hendes ting. Det har reddet dig fra mange tøjkriser. Og endnu mere tak, fordi hun ikke bliver sur over, du er så dårlig til at aflevere dem tilbage.

5. Tak, fordi hun altid er der – også når det er midt om natten, og du er ked af det.

6. Tak, fordi hun altid har et godt råd – om alt fra den bedste mascara til livets store spørgsmål.

7. Tak, fordi hun tror på dig. Også når dine ideer er vilde og skøre, og du ikke engang helt selv tror på, du kan.

8. Tak, fordi hun tilgiver dig. Også når du virkelig har trådt i spinaten – og ikke rigtigt vil indrømme det.

 9. Tak, fordi venskabet kan holde til perioder, hvor I ikke snakker sammen. Lige meget om det er på grund af for meget arbejde, en ny kæreste (eller bare fordi du er en distræt veninde), at du glemmer at svare på hendes beskeder og ikke har så meget tid til at ses, står hun altid klar.

10. Tak, fordi hun altid fortæller dig sandheden. Set i bakspejlet har hun jo haft ret i de ting, hun har sagt om mænd, der var dårlige for dig, og outfits, som ikke klædte dig.

11. Tak, fordi hun ved, når du har brug for hende. Du behøver ikke engang at sige, du har brug for hjælp, før hun er der.

 12. Tak, fordi hun tager med til ting for din skyld. Også dengang hun tog med på kikset dobbeltdate, fordi du var vild med en fyr – og hun bestemt ikke var vild med hans ven.

13. Tak, fordi hun giver sig tid til dig. Du ved, hun har travlt, men alligevel har hun tid til at stene de bedste serier på Netflix med dig.

14. Tak, fordi hun er til at stole på. Du tør slet ikke tænke på, hvor mange hemmeligheder hun ved om dig.

 15. Tak, fordi hun får dig til at føle, du hører til et sted. Du ved jo, du altid kan komme til hende.

16. Tak, fordi hun har været der gennem de mest uoverskuelige perioder af dit liv. Det er meget godt gået, når du selv havde lyst til at flygte fra dit liv, hvis du kunne.