Friends Monica, Rachel, Phoebe
© Warner Bros. Television

6 veninder, du har brug for i dit liv for at kunne overleve dine 20'ere

Det er umuligt at klare alting selv – men det behøver du heldigvis heller ikke!

2. marts 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Dine veninder er guld værd, og du kan ganske enkelt ikke undvære dem. Punktum. Nogle veninder har du kendt hele livet, mens andre er kommet til senere hen, og det fantastiske er, at du har brug for dem alle! 

Dine veninder er ikke ens (heldigvis), og her er 6 forskellige veninder, som er helt geniale og uundværlige i dine 20'ere. 

Psst... Husk, at send en af disse 10 søde sms'er til din veninde, så hun ved, hvor meget du sætter pris på hende!

1. Barndomsveninden

Hun ved ALT. Hun kender dine skøre, sjove og alvorlige sider, og hun ved, hvad der gør dig lykkelig, og hvad der kan få dig helt ned i kulkælderen. Det fantastiske ved din barndomsveninde er, at alle parader er nede, og selvom I måske ikke ser hinanden hver og hveranden dag, føles det alligevel som om, at I aldrig har været væk fra hinanden, når I ses.

En anden bonus ved din barndomsveninde er, at hun også kender din familie. Det er sjældent, at du introducerer dine veninder for familien, når du er voksen, men det er guld værd, at du har en veninde, som ved, 'hvorfor dit forhold til din far er svært', eller 'hvorfor du pt ikke kan overskue din mor'.

2. Singleveninden

Dit kærlighedsliv kommer med garanti til at være en rutsjebanetur i løbet af 20'erne, og her er din singleveninde en uundværlig støtte. Når eks-kæresten er en nar, når din Tinder-date er et mareridt, eller når du ikke ved, hvad du skal skrive til den lækre mand, du mødte i byen sidste weekend, træder din singleveninde til.

Single-tilværelsen er både en hård og sjov omgang, og det er nogle gange federe at dele både op- og nedture med dine singleveninder i stedet for med de veninder, som har været sammen med deres kærester i evigheder. Din singleveninde kan nemt sætte sig i dit sted – og hun dømmer ikke!

© Giphy.com

3. Den ærlige veninde

Nogle gange er det nødvendigt, at sandheden kommer på bordet – lige meget hvor grum, grim og modbydelig den er. Selvom de fleste af dine veninder (forhåbentlig) altid er ærlige, har vi vist alle sammen en ekstra ærlig veninde i venindegruppen, som aldrig lægger fingre imellem. Selvom den hudløse ærlighed nogle gange kan skabe lidt dårlig stemning, er det også nødvendigt, for med ærlighed kommer du som bekendt længst.

Bevares, nogle gange kan hun godt blive lidt for bramfri (især når det gælder sex), men husk, at hendes ærlighed kan redde dig, når lokummet brænder, og at hun udelukkende siger sandheden af et godt hjerte og for at passe på dig.

4. Studieveninden

20'erne er også lig med uendelige timer begravet i bøgerne, eksamener og grå hår i hovedet over den irriterende vejleder, som ikke gider forstå noget som helst. Studieveninden er uundværlig, for hun er den eneste, der gider at tale om den opgave, som ingen andre gider høre om, men som fylder hele din verden.

Din studieveninde forstår din hverdag, og hun går med de samme uoverskuelige tanker (og tvivl) om din uddannelse, og hvordan du skal lande dit første rigtige voksenjob. Og så er hun i øvrigt også helt genial i fredagsbaren, fordi hun kender ham fra det andet hold, som du gerne vil lære liiiiidt bedre at kende...

© Giphy.com

5. Festveninden

Ingen klarer sig igennem 20'erne uden en stjerne af en festveninde! Hun er den, der altid sætter gang i gaden, og hun sørger for at hive dig op, når du har allermest ondt af dig selv. Du ved, når kæresten er en nar, og din underviser gav dig en uretfærdig karakter, samtidig med at du fik en kæmpe bums i panden – her sætter din festveninde ind, hiver dig i byen og får dig til at glemme tid og sted!

Din festlige veninde tager ikke tingene så tungt, og selvom ærlighed, nærvær og dybe snakke ofte er på sin plads, er det også nødvendigt, at du af og til slår hovedet fra og kun er én ting: UNG!

© Giphy.com

6. Storesøster-veninden

Alle venindegrupper har brug for en storesøster. Hende, som har planlægger-kasketten på og sørger for, at alle i gruppen har det godt. Din storesøster-veninde har styr på sagerne  – især når du ikke har. 

Storesøster-veninden sørger for, at dine gode intentioner om at arrangere den årlige sommerhus-tur rent faktisk bliver til noget, og hun står klar med både indkøbsseddel og planlagte indslag, når turen står for døren. Vi elsker alle vores rigtige storesøstre, men vi kan vist godt blive bedre til at sætte mere pris på vores storesøster-veninde, ikk'?

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.