To veninder på et værelse
Har du også en barndomsveninde, som du har været meget på besøg hos? © Getty Images

9 simple ting, du altid satte stor pris på, når du var hjemme hos din barndomsveninde

Hendes familie var så godt som din familie...

27. juni 2021 af Simone Overgaard Aaberg

1. Hendes dør var altid åben. Sådan bogstavelig talt. Så du brasede bare ind og meldte din ankomst, mens du var ved at tage sko og jakke af.

2. Hendes forældre vidste præcis, hvad du kunne lide og ikke lide af mad. Af samme årsag var det altid vildt lækkert, det der blev serveret – det var jo næsten altid din livret...

3. Du var ikke flov over at gå på toilettet og lave ‘nummer to’. Og det var kun en kæmpe bonus, hvis din veninde kunne underholde dig imens.

4. Hendes hjem føltes som dit eget. Var du sulten? Intet problem, du vidste jo, hvor køleskabet stod. 

5. Og hendes familie var så godt som din familie. Du har altid set din barndomsveninde som en søster, så det passede dig utrolig godt, at du også havde en bonusmor. 

6. Hendes forældre spurgte altid ind til dig. Og hele din familie. Du kunne være sikker på, at din bonusfamilie vidste præcis, hvordan du gik og havde det.

7. Sleepovers blev en hel oplevelse i sig selv. Du kunne nemlig altid krydse alle punkter af… Livret? Tjek! Fredagsslik? Tjek! Favoritfilmen i fjerneren? Tjek!

8. Du blev altid behandlet ekstremt godt. Og det gav dig kun endnu mere lyst til at besøge din barndomsveninde.

9. Du kan i høj grad takke din barndomsveninde og hendes familie for, at du blevet et varmt og kærligt menneske. Deres store gæstfrihed har været et mesterligt eksempel!

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide