Baby shower yoga
Flyt jeres babyshower ind i et yoga studio, og nyd en dag med afslapning og venindehygge i topklasse. © Getty Images

9 alternative babyshower-aktiviteter, som hele selskabet vil huske

Gør noget ud over det sædvanlige for din veninde til hendes babyshower

18. november 2019 af Amalie Remmer Kildebro

Kunne du godt tænke dig at gøre noget helt anderledes for din veninde til hendes babyshower? Skab hygge, latter og en masse mindeværdige stunder med disse ni alternative aktiviteter – vi lover, at det bliver godt (og måske spiseligt...)!

1. Chokoladebrunch

Chokolade og brunch? Sammen? Ja, den er god nok! Gør din venindes babyshower til en drønhyggelig komsammen med en chokoladebrunch – noget som alle helt sikkert vil huske! Brunch virker jo hver gang.

Tag på café eller gør det derhjemme. Den eneste regel er dog, at al maden skal indeholde en eller anden form for chokolade! 

2. Skab mindeværdig keramik 

Dekorér kopper, vaser eller måske tallerkner? Tag ud med venindeflokken og skab jeres helt egen keramik som et alternativ babyshower. Overrask den kommende mor med en masse fin keramik malet med søde hilsner, som vil gøre hende henrykt og give fantastiske minder fra jeres babyshower. 

dekorer keramik
© Getty Images Det er kun din kreativitet som sætter grænserne

3. Picnic

Skab den hyggeligste Picnic til babyshoweren – pak lækkerier ned i en fin kurv, tag tæpper og puder, og drag mod den nærmeste park. Og husk de sjove selvskabslege for den kommende mor! Denne aktivitet kan god været lidt begrænset af årstiden, dog kan vi alle blive enige om at det er super hyggeligt! 

4. Tag på flødebollekursus

Alle de flødeboller du kan spise? Det lyder lidt for fantastisk. Tag hele venindeflokken med på flødebollekursus, og lav lækre flødeboller med flot pynt! En ting er i hvert fald sikkert: Der vil være masser af chokolade i flydende form, og alle vil være fornøjede, når dagen er omme. 

Flødeboller
© Getty Images Altså, hvem kan ikke lide flødeboller?

5. Yoga!

Yoga er dejligt, men yoga med dine veninder er perfekt! Skab en hyggelig og mindeværdig dag, og hold babyshoweret i et yoga-studio. Men husk – det skal selvfølgelig være øvelser, som den kommende mor kan være med på!

6. Hop på et madlavningskursus 

Der er ikke noget mere hyggeligt end at lave mad sammen! Snak om graviditeten, den kommende baby og gode gamle minder. Skab et dejligt og uforglemmeligt babyshower over et madlavningskursus, og nyd efterfølgende maden i fine omgivelser – og hvem ved, måske er der rester tilovers? 

Madkursus med pasta
© Getty Images Lær at lave pasta helt fra bunden!

7. Hyr en spåkone

Vi ved, hvad du tænker – det er måske lidt af en cliché, men det kunne være morsomt! Hyr en spåkone og få sat gang i festen med en masse sjove indsigter i den kommende mors fremtid – det er nok noget selskabet sent vil glemme. 

8. Tag en bådtur 

Flyt babyshoweren ud på vandet, og ny en dag med bølger og vind i håret. Lej en GoBoat eller tag på en kanalrundfart, og nyd den særlige stemning på vandet. 

9. Ud og få frisk luft 

Lange gåture og frisk luft i lungerne kan altså noget! Hop en tur ud i naturen: skov, park eller strand – lige hvad du har lyst til,  og skab hygge omkring din veninde i fantastiske omgivelser med dejligt varme drikke og godt selskab.

Veninder i skoven
© Getty Images Få snakket om alt mellem himmel og jord, og nyd naturen imens på en hyggeligt gåtur

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.