Derfor er det helt vildt fedt at rejse med en veninde - fremfor med en kæreste

Tænk ‘Thelma & Louise’. Bare med mojitos i stedet for pistoler

3. maj 2016

Findes der noget bedre end at se frem til en sjov og spændende rejse? Det skulle da lige være, hvis du inviterer din veninde med. Ja, fordelene er faktisk ikke til at komme udenom...

Derfor er din veninde den perfekte rejsemakker

1. Det er sjovt at pakke! I kan nemlig planlægge kufferternes indhold til mindste detalje: “Du pakker glattejern, jeg står for hårtørrer. Jeg køber tandpasta, du skaffer snacks!”

2. Selv transporten bliver sjov. Med to snakkehoveder som jer er det ingen sag at få tiden til at gå i lufthavnen eller på den kedelige bustur til hotellet. Win!

3. Hun forstår dit selfie-behov. “Selfie foran Colosseum, tjek. Selfie inde i Colosseum, tjek. Selfier fra alle vinkler i Colosseum... tjek, tjek tjek!”

4. Hun gider godt at shoppe. En kæreste ender ofte foran prøverummet, mens du skynder dig derinde. Med en veninde, kan I ramme hver en indbydende skobutik på jeres vej – helt uden dårlig samvittighed.

 

5. I kan dele jer uden problemer. Rejser du med en kæreste, er I sammen hele tiden – med mindre I bliver uvenner. Med en veninde kan I sagtens aftale et mødetidspunkt senere, hvis hun vil på museum, og du vil på stranden.

6. I har al tid i verden. I en travl hverdag kan kaffeaftaler flyve forbi, uden at I nåede rigtigt i dybden med jeres samtale. På ferie har I nat og dag til at vende alt, der falder jer ind. Og tage de lidt tungere emner løbende.

7. Hun elsker stranden så højt som du. Mange mænd keder sig efter et par timer, eller vil som minumim spille frisbee for at få tiden til at gå. Din veninde er til gengæld 100 procent indforstået med, at strandture betyder solbadning, lur, sludre, læse og mere lur.

8. Du lærer hende bedre at kende. Skal hun altid have to sukkerknalder i kaffen, eller er hun megabange for vandmænd? I troede måske, at I allerede vidste alt om hinanden, men på en ferie kan I ikke undgå at lære hinanden bedre at kende. Med en kæreste kender du ofte de fleste detaljer – og ellers kan du stille ham disse spørgsmål.

9. I kan ikke undgå svære situationer. Men de hårde øjeblikke er faktisk en gave, for det er ret så fantastisk at opdage, at I kan bounce tilbage fra et skænderi eller acceptere, at I nogle gange går hinanden på nerverne. Det er ægte venskab!

10. I får minder for livet. Tænk engang, I al fremtid vil I kunne begynde historier med: “Da vi var i Los Angeles...” eller hvor I nu var. Awesome!