Venindegruppens mor - veninder i byen
Er du venindegruppens mor? © Gettyimages

Disse 12 ting kender du kun, hvis du er venindegruppens (lidt overbeskyttende) mor

Du har vådservietter, panodiler og ekstra tamponer i tasken – og du sørger altid for, at din fulde veninde kommer sikkert hjem

12. juli 2021 af Sarah Lyster Nielsen

1. Du har altid vådservietter eller Kleenex i tasken – det kunne jo ske, at nogen fik brug for dem!

2. Det samme gælder plaster, panodiler og ekstra tamponer. Plastrene er desuden i sjove farver eller med Disney-prinsesser; det er nemlig meget nemmere at få på fulde veninder.

3. Du har altid et velmenende råd klar til din veninde, uanset om det gælder dating, planter, indretning eller hendes måde at koge pasta på. Du følger dem ikke altid selv, men du ved, at det er gode råd!

4. De velmenende råd kan nogle gange godt blive liiiidt fordømmende – i hvert fald hvis din veninde for eksempel insisterer på at være sammen med én, du VED er skidt for hende.

5. Du er altid lidt nervøs for, om dine veninder nu har nok tøj på, når I skal ud. Det ser koldt ud, og de kommer garanteret til at fortryde det på hjemvejen!

6. Når I er i byen, og en af dine ladies er blevet halvt trængt op i et hjørne af en creepy fyr, er du allerede på vej hen for at redde hende. I skal lige på toilettet/købe en ny øl/danse til denne her megafede sang!

7. Når din veninde er blevet lidt for fuld, er det dig, der holder hendes hår, aer hende på hovedet og tørrer hende om munden (med førnævnte vådservietter).

8. Du bekymrer dig altid om dine veninder; gik det mon godt til jobsamtalen? Går det nu, når hun skal rejse alene rundt i Colombia i en måned? Får de nok jern?!

9. Det er altid dig, dine veninder spørger, hvis de har brug for råd eller hjælp til praktiske ting såsom forsikring, flytning, jobansøgninger eller en opgave – de ved, at du har styr på dit shit.

10. Du elsker at hygge om dine veninder. Når de er på besøg, sørger du for, at de har snacks, noget at drikke og et varmt tæppe – de skal ikke mangle noget.

11. Når dine veninder går ud ad døren, beder du dem altid lige sende en Snapchat eller besked, så du ved, at de er kommet godt hjem. Hvis ikke du får en besked, skriver du selvfølgelig lige selv for at tjekke.

12. Er din veninde syg, er du nærmest allerede på vej med et varmt måltid mad og en bøtte Ben & Jerry’s – som minimum overvejer du meget seriøst, om du skal sende dem en pizza fra Domino’s. Tænk, hvis de sultede?

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide