Bedste veninder, der bor sammen
Hvad synes du, er det fedeste ved at bo med din bedste veninde?© Getty Images

11 grunde til, at det er helt fantastisk at bo med din bedste veninde

Du glæder dig altid helt vildt meget til at komme hjem, for så kan du endelig være sammen med din bedste veninde igen

5. maj 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

1. Din skærmtid på telefonen bliver reduceret markant. Nu skal du nemlig ikke længere bruge timevis på at skrive og ringe til din bedste veninde, for nu er I ikke længere væk fra hinanden end en væg.  

2. I kender hinanden ud og ind. Så hun dømmer dig ikke, når du (igen) står i køkkenet og spiser en spegepølsemad med remo og ristede løg klokken 03 om natten... 

3. Jeres barndomsønske om at bo ved siden af hinanden med en tunnel imellem jer er endelig gået i opfyldelse. Og endda bedre end I havde ønsket, for nu bor I ikke blot ved siden af hinanden, men sammen! 

4. I kan snakke med hinanden om alt, og det er bare guld værd, når du kommer hjem efter en lang (lorte) dag og bare har lyst til at putte og snakke med din bedste veninde. 

5. I bliver sjældent uvenner. Og når I gør, går det heldigvis hurtigt over, så I kan grine sammen over, hvor fjollet jeres uenighed var. 

6. Du ved, at din bedste veninde altid er ærlig overfor dig. Så når du spørger, om den nye kjole du lige har købt med polkaprikker, fjer og blonder ikke bare er perfekt til sommerfesten på uni, så skal hun nok fortælle dig sin ærlige mening. 

7. Du glæder dig altid helt vildt meget til at komme hjem. For så kan du endelig være sammen med din bedste veninde igen efter otte lange timer væk fra hinanden, mens I begge var på arbejde *gisp*. 

8. Intet er pinligt overfor din bedste veninde. Heller ikke, når du bliver nødt til at ringe og bede hende om at købe en ny rulle toiletpapir NU... Fordi, altså... Du måske har opbrugt de sidste to ruller inden for en time efter en portion dårlige muslinger til aftensmad i går. 

9. I bliver (næsten) aldrig sure på hinanden, hvis en af jer kommer til at lave en ups'er. Okay, måske blev din bedste veninde lidt sur, dengang du kom til at vaske hendes hvide yndlingsskjorte i en farvet vask, så den blev helt lyserød... Men det forstår vi altså også godt (heldigvis blev I hurtigt gode veninder igen). 

10. Hun kender dig bedre, end du kender dig selv. Og hun ved lige præcis, hvordan hun skal løfte dit humør, hvis du har haft en dårlig dag. 

11. Du har altid en, du kan grine, og grine, og grine lidt mere med. Midt i jeres niende grineflip på en dag, tænker du, at det måske er lidt synd for jeres overbo, men altså... Det var bare virkelig sjovt, dengang Beate mødte sit crush, helt orange overalt, på vej hjem fra en spraytan