To veninder skåler med vinglas
Der hører naturligvis både vin, champagne og en masse drinks med til nytårsfesten.© Getty Images

10 grunde til, at dine veninder er de allerbedste at hoppe ind i det nye år med

Dine veninder er lige så friske på at forevige aftenen med 900 selfies, som du er

29. december 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

1. På den allersidste dag af året er du garanteret spandevis af søde komplimenter. “Ejjj, hvor er rød bare en fantastisk farve til dig!” “Wauw! Dine bryster er SÅ lækre i den kjole.” “Flot, flot, flot numse!” 

2. Dine veninder er lige så friske på at forevige aftenen med 900 selfies, som du er. Inden aftensmaden har I allerede fået taget de første 800, og herefter begynder vinen at kunne mærkes, så herfra prøver I at nøjes med fulde Snapchat-videoer…

3. Du kan slippe af sted med at sidde med din telefon fremme. Du skal jo poste de 800 selfies, du allerede har fået taget!

4. I får mest ud af aftenen sammen, fordi I naturligvis bruger tiden fornuftigt. Hvorfor stoppe en vigtig samtale, bare fordi en af jer skal tisse?

5. I kender hinanden VIRKELIG godt. Så at din ene veninde er vegetar, den anden kun spiser kød og den tredje hader sushi er intet problem. 

6. Ingen af jer bliver trætte af at tale om gamle dage og alle de forrige nytårsaftener, I før har holdt sammen. At jeres nytårsaften i 1.g. tilnærmelsesvis minder om den, I er i fuld gang med i år, er en anden sag. Breezers og Verdi bliver I jo aldrig for gamle til!

7. I er alle fuldt indforståede med, at når Karoline har fået det første Små Sure-shot, bliver hun pludselig Kærlige-Karo. Der uddeles alle mulige former for kærlige bemærkninger, for ja, hun er en af dem, som står for mange af de komplimenter, du kan tage med dig hjem.

8. Når klokken runder 19.30, er alle klar til at skråle med på Kickflipper, Anni – Tro på os to og de andre MGP-sange, I altid hører til fester. “DET’ LANG TID SIDEN, JEG’ HAFT DET SÅDAN HER…!”

9. Når den første af jer begynder at rykke lidt på hofterne, er I alle ude på dansegulvet derhjemme i stuen med det samme. Macarena, Mambo No. 5 og Nik & Jay er selvfølgelig også en del af nytårsplaylisten – og så er det svært at lade være, ikke?

10. Du hopper ind i det nye år med nogle af de personer, der altid har været der for dig. Og det vil de helt sikkert også være i 2021!

Godt nytår!

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.