Bedste veninder
Når I ses, føles det slet ikke som om, der er gået flere uger siden sidst.© Getty Images

9 grunde til, at I sagtens kan være bedste veninder, selvom I ses sjældent

Har du en veninde, du ikke ser så tit, som skal læse med her?

25. oktober 2021 af Camilla Stubbe

1. Når I ses, føles det slet ikke, som om der er gået lang tid siden sidst. I fortsætter nemt, hvor I slap, uden at tænke over det. 

2. I har altid en hel masse at tale om. I skal jo fortælle om aaaaalt det spændende, der er sket! “Ej, ej, ej, jeg fik også prøvet den der shampoo...”.

3. Du går og glæder dig hele ugen op til, I skal ses. Det er faktisk samme følelse, som når kalenderen nærmer sig den 24. december. Mon der findes et kalenderlys til venindeaftaler?

4. I kan sagtens vende hele verdenssituationen over telefonen. Fem minutter bliver hurtigt til 45 minutter, når I snakker i telefon.

5. Det føles aldrig presset, når I sætter kryds i kalenderen. I har fuld forståelse for hinandens tid og hverdag – og en dag fra eller til, går jo nok, når I allerede har ventet en måned!

6. Facetime er en genial opfindelse. Du skal jo vise dit nye look frem, efter du har siddet fire timer hos frisøren. Det er jo ikke, fordi din kæreste opdager det...

7. Det er stadig hende, du ringer til når lokummet brænder. I er jo ikke længere væk fra hinanden end et telefonopkald.

8. I får mere ud af at ses sjældent, men i længere tid, end små korte kaffe-dates. Hvordan skulle I alligevel kunne nå at tale om hendes Tinderdate, din irriterende kæreste og de seneste afsnit af Paradise på kun en halv time?!

9. Hverken tid, kilometer eller dårlig samvittighed kan skille jer ad. I er gode til at give hinanden plads, og det gør, at jeres venskab er guld værd!