Guide: Find den perfekte gave til studenten, konfirmanden eller måske dig selv?

Mangler du den helt rigtige gave? Vi kommer dig til undsætning med tre gode bud. Læs mere her.

8. juni 2020 af Benjamin Creative for Ditur.dk

Sommer betyder sol, varme og festlige lejligheder – også selvom det i år måske bliver en smule anderledes. Men det skal ikke holde dig tilbage fra at give dine kære den perfekte gave. Vi har samlet en guide til at finde gaven til studenten, konfirmanden eller dig selv, hvis du trænger til at forsøde hverdagen. Læs vores tips her. 

1. Den uforglemmelige gave

Gode oplevelser kan man aldrig få for mange af. Om det er spontant eller planlagt, kan den helt rigtige oplevelse give uforglemmelige øjeblikke og måske minder for livet. Om du vil give en oplevelse, du kan nyde sammen med den person, der skal have en gave eller en oplevelse, hvor personen selv beslutter, hvem der skal med, er op til dig.

Overvej, hvilke interesser vedkommende, der modtager gaven, har – er det en koncertoplevelse eller en tur i teatret, der vil skabe glæde eller skal det være en lækker spa-behandling med tid til fordybelse? Eller måske noget helt anderledes og mere action-præget som for eksempel faldskærmsudspring?

Mulighederne er mange. Sørg for at tage udgangspunkt i, hvem der skal modtage gaven.

2. Gaven, der holder

Når de store øjeblikke i livet skal fejres, markerer vi det ofte med en gave. Om det er studenten, der efter flere års slid og slæb er nået i mål og har fået huen på eller konfirmanden, der endelig kan træde ind i de voksnes rækker, så er det på sin plads med en anerkendelse. Men hvad giver man? Smykker og tøj er ofte præget af forbigående trends og modeluner. Derfor kan et ur være den gyldne mellemvej til at finde den ultimative gave.

Når du skal vælge et ur, bør du overveje hvor maskulint eller feminint designet skal være. Hvem skal gå med det og hvordan passer det til deres smag? Skal det for eksempel være simpelt og enkelt eller skal det vække opsigt? Skal det være luksusmodellen eller den mere budgetvenlige version?

Hvis du rigtig vil forkæle modtageren, kan du overveje et ur fra Michael Kors, der kommer i en fin gaveæske med et armbånd, der passer til uret.

Er du mere prisbevidst, kan du gå efter et ur, designet af en anden populær designer, nemlig Tommy Hilfiger, der kombinerer kvalitet og design, samtidig med at det er en fornuftig pris.

Hvis budgettet bestemmer, kan du gå efter et enkelt, men stilfuldt ur fra Lugano til konfirmanden eller den modebevidste studine.

Med et ur giver du en gave, der holder og som vil være et dagligt minde om det, personen har opnået. Samtidig er et ur ikke noget man skifter ofte, og det vil derfor være en holdbar gave, der ikke bare kommer til at stå og samle støv. Så gælder det bare om at ramme den rette stil, så uret falder i smag. 

Med et ur giver du en gave, der holder. Her er et enkelt, men stilfuldt ur fra Lugano. Find det her

© Ditur.dk

3. Brug for selvforkælelse?

Har du ikke lige en konfirmation i kalenderen eller en student i familien, så kan du altid fejre sommeren med lidt selvforkælelse. Måske har du længe gået og drømt om en spa-oplevelse med wellness til krop og sjæl eller måske er den taske, du har sukket efter endelig kommet på sommerudsalg? Ofte kan det gøre ekstra godt, at unde sig selv en fornøjelse, som man normalt ikke ville bruge tid og penge på. 

Tid til inspiration?

Skal du bruge inspiration til en gave eller blot lidt fornyelse til dig selv, er ditur.dk det oplagte sted at starte. Her kan du få et stort udvalg af ure – både luksusmodellen og den budgetvenlige. Bag Ditur.dk står brødrene Mikkel og Kasper Dissing, som du måske kender fra TV-programmet Løvens Hule. Bliv inspireret her.

Om det er studenten eller konfirmanden, der skal have en gave, er et ur en oplagt idé. Se for eksempel det klassiske ur fra Megir Mini Focus, som kan fås på Ditur.dk.

© Ditur.dk

Vil du forkæle en af dine kære med lidt ekstra, kan du overveje et ur fra Paul Hewitt Perfect Match Lagoona, som kommer i en fin gaveæske med et armbånd, der passer til. Find det her

© Ditur.dk