træningsveninder i fitness
© iStock

Har du en træningsmakker? Så gør I sikkert altid disse 6 ting i fitness

I melder jer på to hold, men når altid kun det ene...

8. juli 2018 af Helene Hyldgaard-Jensen

Hvis du træner en gang imellem – eller ofte – har du måske en fast træningspartner. Det kan både gøre træningen endnu bedre, fordi I motiverer hinanden – men det kan også gøre træningen endnu sjovere, fordi I ikke kan lade være med at lade hyggen tage over. 

Mon ikke I (også) gør nogle af tingene på listen her?

1. I melder jer på to hold

... Selvom I begge to godt er klar over, at I kun tager det ene. Det sker næsten hver gang. Efter første hold er I helt smadrede og kigger på hinanden: “Skal vi droppe det næste?” 

På den ene eller anden måde får I også altid overbevist hinanden om, at det er rigeligt med træning for i dag, selvom I lovede hinanden, at den skulle have hele armen! 

kvinder griner sammen i fitness
Det er utrolig motiverende at træne med en god veninde.© iStock

2. I kan ikke holde jer fra automaten på vej ud 

I skal begge to hjem at spise aftensmad, men altså for dælen da... Den der proteindrik med dobbelt karamel-chokoladesmag bliver I jo nødt til at teste. Det er det farlige ved, at I bare kan betale med fitnesskortet i automaten – for på en eller anden måde føles det bare gratis, når I gør det.

3. I tager billetten uden at træne

Nogle gange (når I bliver for overmodige og melder jer på lidt for mange hold) får I jo bøder... Derfor har I af og til liiige kørt forbi fitness, snuppet billetten og kørt hjem igen. De der 50 kroner vil I altså meget hellere bruge på en is...

4. I kigger på hinanden med dét blik 

Blikket som betyder “Oh My God, jeg har lige spottet Rasmus i styrkerummet!” Og med det blik forsvinder I stille og roligt væk fra styrkerummet og så langt hen i hjørnet i fitnesslokalet, hvor ingen kan spotte jer. 

kvinder træner sammen i fitness
Det kan være en fordel at strække ud efter træning.© iStock

5. I griner, når I får øjenkontakt i holdsalen

I kan selvfølgelig sagtens styre jer, men hvis holdtræneren råber og skriger eller er ekstremt overgearet, kan I altså ikke altid holde masken. Det kunne være, det måske bare var bedst at droppe holdtræningen, når I er sammen, siden det altid går galt...

6. I motiverer hinanden...

Men I ved jo begge to godt, hvor I helst gerne vil være henne lige nu. Den ene begynder så stille at snakke om burgere, drinks og de ting, I skal lave i weekenden. Og før I ved det, har I klædt om og sidder på en café og venter på jeres mad.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.