Bedste veninder til koncert
© iStock

Her er de mest rørende sange, der er som skrevet til dig og din bedste veninde

“I'll be there for you – 'cause you're there for me too”

3. juli 2021 af Katrine Vendelbo

Der er vist ingen tvivl om, at du og din veninde har et venskab for livet! Men nogle gange kan det være svært at sætte ord på, hvor meget du egentlig holder af hende.

Hvis du er på farten, kan du sende en sød sms til din veninde, som minder hende om, at du sætter pris på jeres venskab, eller du kan gøre det mere permanent med en tatovering som et evigt symbol på, at I er hinandens soulmates

Sig det med musik

Men hvis du gerne vil sende lidt ekstra kærlighed i din venindes retning, kan du gøre det med et musikalsk indslag. Vi har nemlig samlet de ti bedste venskabssange, som kan hjælpe dig med at takke din veninde for, at hun har været der for dig uanset hvad.

Vi anbefaler, at du har en Kleenex eller fem i nærheden – for kærlighedssangene kommer med garanti til at bringe en masse kærlige minder frem!

1. Lean On Me, Bill Withers

Lean on me-sangen er et smukt symbol på, at I begge står meget stærkere i livet, når I har hinanden ved jeres side. 

2. Friends Forever, Vitamin C

Du og din veninde har sikkert prøvet at stå ved en skillevej, hvor I skulle hver jeres vej. Men selvom I bor i vidt forskellige byer og har fået nye venner, vil I stadig være “Friends Forever”. 

3. Stand By Me, Ben E. King

Hvis bare du og din veninde har hinanden, behøver I ikke meget mere. Kærestesorg, familieproblemer og besvær med at finde din vej i livet – så længe din veninde er hos dig, skal det hele nok gå!

4. I'll Be There For You, The Rembrandts

Perfekt kombination af vores ultimative yndlingsserie og sangen, der smukt beskriver, hvordan du og dine veninder hjælper hinanden videre, når I står i lort til halsen.

5. You've Got a Friend, Carole King

Dine veninder skal bare råbe dit navn (læs: sms'e) én gang, og så er du klar til at smide alt, hvad du har i hænderne for at komme dem til undsætning!

6. I'll Be Missing You, Puff Daddy & Faith Evans

“Every step I take, every move I make. Every single day, every time I pray – I'll be missing you.” Fordi du aldrig nogensinde vil undvære din bedste veninde (og bare tanken om det skærer dig dybt i hjertet). Så please, bliv for evigt!

7. I'll Stand By You, The Pretenders

At være tætte veninder betyder, at I kan være jer selv 100 procent. Hos jer er tårer lige så almindelige som latter – og I ved, at I ikke skal holde nogen følelser tilbage, for I har hinandens ryg i medgang og modgang.  

8. Count On Me, Bruno Mars

Bruno Mars ved det – og du ved det. Dine veninder har bevist deres værd ved at være der for dig, når din verden ramler sammen. Og derfor vil du til enhver tid være deres lys i mørket!

9. That's What Friends Are For, Dionne Warwick

“In good times and bad times, I'll be on your side forever more” – i tykt og tyndt kan I regne med hinanden, og det gør jer til æ.g.t.e veninder!

10. Wannabe, The Spice Girls

“If you wanna be my lover, you gotta get with my friends! Make it last forever friendship never ends...” Egentlig en sang henvendt til din lover – men den beskriver, hvordan INGEN mand kommer helt tæt på, hvis de ikke er fan af dine fantastiske veninder. Chicks before dicks!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide