To kvinder på Creative Space
Hvilken oplevelse vil du dele med din veninde? © Instagram: @creativespace.dk

6 idéer til oplevelsesgaver, du kan give til din veninde, som I kan lave sammen

En fællesoplevelse er en fantastisk gave både at give og få

25. maj 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

Det er helt fantastisk både at modtage og give en betænksom gave. Hvis du gerne vil vise din veninde, hvor meget du sætter pris på hendes selvskab, er en oplagt gaveidé en oplevelse, I kan lave sammen. 

En oplevelsesgave er en unik, kreativ gaveidé til din veninde, som hun helt sikkert vil blive glad for at modtage. Hvis du skal give gaven til en veninde, du ikke ser så ofte, er det også en fantastisk mulighed for at få sat en dato i kalenderen til jeres næste veninde-date, win

Vi har samlet 6 ideer til oplevelsesgaver, du kan give til din veninde, som vil give jer minder, I kan tænke tilbage på med et smil på læben. 

1. Lav unikke smykker sammen

En mega god måde, hvorpå du kan forære din veninde et sødt smykke OG tilbringe kvalitetstid med hende på en og samme tid, er på Smykbar, som både ligger på Frederiksberg og Østerbro. 

Smykbar er en smykkecafé, hvor du kan lave dine egne smykker sammen med dem, du holder allermest af, mens I får en hyggelig sludder om alt mellem himmel og jord over en god kop kaffe. 

På Smykbar kan I lave alt fra glitrende mavekæder til smukke øreringe med ferskvandsperler. Her er det kun jeres egen fantasi, der sætter grænserne for, hvordan smykkerne skal se ud. Det kræver ingen erfaring, og kniber det med teknikken, står der et sødt personale klar til at hjælpe jer. 

Vi ville blive lykkelige over at få en tur på Smykbar med vores veninde i gave! Og en ekstra bonus er, at I kan huske tilbage på dagen, hver gang I kigger på jeres unikke smykker. 

2. Mal på smuk keramik sammen

En hyggelig og kreativ oplevelsesgave, du kan give din veninde, er en tur til Creative Space. Hos Creative Space kan I lade fantasien slippe løs og udleve jeres indre kunstnere. Konceptet minder meget om Smykbar, men i stedet for at lave smykker kan I male på alverdens keramik. 

Creative Space ligger både på Frederiksberg og Østerbro og i Aarhus og Odense og har over 300 forskellig slags keramik, så der er bestemt noget for en hver smag.

Det er en helt fantastisk mulighed for, at I sammen kan være kreative, og så er det jo en skøn bonus, at I får smuk keramik med hjem, som kan pynte på hylderne. 

En veninde-date på Creative Space vil helt sikkert være en fantastisk oplevelsesgave, du kan give til din veninde. 

3. Fællesspisning og krea-projekter

Folkehuset Absalon, som ligger på Vesterbro i København byder på et hav af forskellige kreative aktiviteter, I kan lave sammen. Det er derfor et oplagt sted til en oplevelsesgave til din veninde. 

I den tidligere kirke på Sønder Boulevard kan I lave alt fra croquiz-tegninger og ler til fællesdans og musikbanko. Så om din veninde er til kreative projekter eller dansetrin, kan du helt sikkert finde en aktivitet, som falder lige i hendes smag. 

Hver aften klokken 18 holder Absalon fællesspisning. Det koster 50 kroner søndag til torsdag og 100 kroner fredag og lørdag. En oplagt idé til din oplevelsesgave kan derfor være fællesspisning efterfuldt af en aktivitet, som I begge synes er sjov. 

Den kombination gad vi i hvert fald godt få i gave af vores veninde! 

4. Få et godt grin sammen

Der findes intet bedre end at grine så meget, at tårerne løber ned ad kinderne, og maven næsten begynder at gå i krampe. 

Giv din veninde en oplevelsesgave, hvor I sammen skal se et comedyshow. Så er du i hvert fald helt sikker på, at I får en godt grin med tårer hele vejen ned ad begge kinder. Der findes forskellige comedy-steder rundt omkring i Danmark, som du kan invitere hende hen, alt efter hvor I bor. 

Husk at være i god tid, så du kan nå at købe billetter til lige det show, du ønsker.  

5. Inviter din veninde på museum

Nu tænker du sikkert ‘gaaab, et museum med oldgamle malerier, nej tak!’ Men sådan behøves det slet ikke være. Der findes nemlig rigtig mange sjove museer rund om i Danmark, hvor I kan meget mere end blot at kigge på gammel kunst. 

Du kan for eksempel invitere din veninde med på ARoS i Aarhus, hvor I sammen kan få en wow-oplevelse, mens I går rundt mellem de kreative kunstinstallationer. Eller på Louisiana i Humlebæk, hvor alle jeres sanser kan blive vækket til live. 

Der ligger et hav af museer rundt om i Danmark, som du kan invitere din veninde på. Og hvis I gerne vil have ekstra meget ud af jeres besøg, kan I booke en guidet tur på de fleste museer, så I er sikre på at se det hele. 

6. Frisk luft, lækker mad og godt selvskab

Grib fat i picnickurven og inviter din veninde med på en fantastisk picnic i et skønt område nær dig. 

En picnic er en fantastisk måde, hvor du og din veninde kan slappe af og nyde hinandens selvskab i rolige omgivelser. Pak en lækker kurv med alt det du ved din veninde elsker at spise, et tæppe til at sidde på og måske et kortspil. 

Vi ville elske at få en picnic-tur med vores veninde i gave! Det er en sød og betænksom gave, som viser, at du virkelig sætter pris på din venindes selvskab. Og altså, hvem siger nej til god mad OG godt selvskab?