12 nervepirrende brudepige-tjanser, du alligevel glæder dig helt vildt til

Du finder det muligvis som dit største brudepige-ansvar, at hendes polterabend bliver helt perfekt!

7. januar 2020 af Simone Overgaard Aaberg

1. Når der skal vælges brudekjole. Hvad gør du, hvis hun ser VIRKELIG glad ud i en den store balkjole, og du synes, den er VIRKELIG grim? 

2. Planlægningen af en suværent polterabend. I har heldigvis vendt og drejet, hvordan hinandens polterabender skulle være, længe før der var en ring på fingeren... 

3. Og selvfølgelig selve udføringen af hendes polterabend. Du finder det muligvis som dit største brudepige-ansvar, at hendes polterabend bliver helt perfekt!

4. Når du skal i gang med at skrive din brudepige-tale. Skal den være sjov eller seriøs? Du vil så gerne skrive en bryllupstale, der kan lidt af det hele

5. Aftenen før den store dag. Den skal gå med hygge og afslapning, men du står også klar til at berolige, hvis bruden får en mindre krise. 

6. Timerne op til brylluppet. Er bruden frisk? Kjolen klar? Og hvad med alt tilbehøret? Du vil gøre dit bedste for at gøre morgenen god og hyggelig.

7. Når du skal sørge for, at slæbet sidder smukt. Det er en heldags-udfordring, du tager i stiv arm (du ved hun vil takke dig, når hun på alle billeder kan se, at det sidder liiige hvor det skal). 

8. Når tidspunktet kommer, hvor du skal fremføre din tale foran hele selskabet. Du VED bare, at du kommer til at tude.

9. Når du skal forhindre tisseuheld i løbet af den store dag. Hun kan altid regne med dig, når det kommer til toiletbesøg og kjoleholderi!

10. Og ikke mindst afværge mindre flatterende brækklatter på kjolen. Heldigvis er du jo top rutineret i at holde hendes hår, når hun har fået lidt for mange tequilashots!

11. At stå klar med et nødkit i løbet af den store dag. Er mascaren løbet? Ingen problemer, du har en ekstra med i tasken. Kan bruden ikke finde sine allergipiller? Dem har du også klar!

12. At være ved hendes side, så snart hun har brug for det. Uanset om hun har brug for et kram eller et lommetørklæde, så er du klar – og glæder dig – til at være hendes støtte hele dagen.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.