Veninder griner på café
© iStock

Skal vi være veninder? Her er 6 gode råd til at tage det første skridt

Spørg hende om noget nemt. Det kan være at spørge hende, hvordan hendes dag har været, eller hvor hendes fine kjole er fra

11. februar 2018 af Amalie Kjær Boel

Der kan være mange grunde til, at du lige pludselig opdager, at du virkelig har brug for en ny veninde i din hverdag. Det kan være, at du lige er flyttet til en ny by, er startet på en ny uddannelse eller er vokset fra dine gamle veninder. Men der er heldigvis mange måder at få en ny veninde på – det kræver bare en indsats fra din side.

Vi har samlet syv gode råd til dig, så du kan tage det første skridt.

1. Sig “Hej”

Du kan starte let ud ved at hilse på hende – enten ved at gå over til hende eller skrive til hende på Facebook. Spørg hende om noget nemt. Det kan være at spørge hende, hvordan hendes dag har været, eller hvor hendes fine kjole er fra. Nu er du allerede et skridt tættere på at få en ny veninde.

2. “Har du Snapchat?”

Snapchat er perfekt til nye venskaber. Du kan både dele noget personligt samtidig med ligegyldige ting. Du kan måske sende hende en snap af, at du nu er i gang med at se Crazy, Stupid, Love for 25. gang, da du bare ikke kan få nok af den film.

3. Invitér hende på en kop kaffe

Her kan I helt sikkert få en hyggelig og uformel eftermiddag. Det gode ved en kop kaffe er, at det ikke behøver vare så lang tid. Dette er blot en af de hyggelige ting, I kan gøre sammen

4. Tag hende i opslag

I har højst sandsynligt på dette tidspunkt noget internt. Du har nu rig mulighed for at tagge hende i opslag på Facebook eller Instagram, hver gang du falder over noget, der minder dig om hende/jer.

5. Lav aftensmad sammen

Aftal med din nye veninde, at I skal mødes til aftensmad hjemme ved dig en aften. Det er en afslappende måde, hvor I kan lære hinanden endnu bedre at kende. Så kan hun også se, hvordan du bor – og måske har I mere til fælles, end du troede?

6. Hold en filmaften

Arrangér en filmaften for din nye veninde, hvor du har forvandlet din stue til en hjemmebiograf. Du har gjort klar med dyner, popcorn og vin. Så nu kan I bare slå benene op og nyde en hyggelig aften sammen.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide