Kimmy og Jacqueline i Unbreakable Kimmy Schmidt
© 3 Arts Entertainment, Bevel Gears, Little Stranger, Universal Television

14 ting, du kender, hvis din veninde er yngre end dig

Hvordan kan hun aldrig have set Popstars? Nå jo, hun var ikke født dengang...

24. september 2020 af Ida Storm Frøslev Hansen

1. Du kommer gang på gang til at referere tilbage til ting, hun ikke har set. Luftens Helte? Nej? Okay... Hvad med Hit med sangen? Heller ikke? Okay, jeg ved det – Popstars! Nej? Ej, come on!

2. Da I var yngre, skulle hun altid låne dit ID. “Ej, vi ligner da totalt meget hinanden, gør vi ikke? Ingen gætter nogensinde, at jeg kun er 17!”

3. Du er blevet hendes personlige kaffe-træner! Hun vil takke dig, den dag hun skal aflevere en kæmpe opgave på studiet eller bliver mor for første gang.

4. Du skriver til hende, når der er noget teknik, du ikke kan finde ud af. Hvordan er det nu liiige, du ser på Instagram, hvem der har set din story? 

5. Du skal have oversat, hvad din yngre veninde mener, når hun bruger slang. Måske du kan huske den periode, hvor din veninde hele tiden gik og sagde "Spurgt?" – hvad var det for en mærkelig trend?!

6. Hun tror, du er en husmor-guru, bare fordi du er vant til at vaske tøj. “Kig nu bare i vaskemærket – jeg aner ikke hvordan din satin-kjole skal vaskes. Og kogetiden på risene står altså på bagsiden.”

7. I har ikke heeelt samme musiksmag. Når du spørger, om I ikke skal høre noget nice boyband-musik, sætter hun City Bois på – du mente jo Jonas Brothers eller Westlife!

8. Hendes alkohol-tærskel er (måske) liiidt højere end din. “Om jeg skal med i byen for anden dag i streg? Nej, er du da fuldstændig sindssyg!”

9. Hun er lige to skridt foran dig, når det kommer til mode. “Alle ved jo, at jeans med lige ben er det nye!” Øøøh – nej? Godt du har hende til at holde dig up to date på de nyeste mode-tips. 

10. I har ofte forskellige meninger og tilgange til livet. Hvilket kan være enormt sundt, så I får udvidet jeres perspektiv!

11. Når hun taler om sine scoringer, bliver du helt forvirret. “Du kan sku da ikke være sammen med en fra 2000? De er børn!” Eller.. Nå jo, en fra år 2000 er selvfølgelig 20 år gammel nu. 

12. I har forskellige opfattelser af samme ting. For dig vil Tina Maria altid være hende fra Paradise, og for din veninde vil hun være hende influenceren fra Instagram.

13. I er lidt uenige om snacks til filmaften. Du vil gerne have Toffifee, hun vil gerne have Bronuts. 

14. Du vil altid være den store, og hun vil altid være den lille. Selv den dag, I sidder i gyngestole ved siden af hinanden på plejehjemmet. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.