Gruppechat med veninder
Er du også i en gruppechat med dine veninder? © Privatfoto

12 ting, du nok kender, hvis du er i en gruppechat med dine veninder

Du føler den største ensomhed, når du skriver noget, som bliver “set af alle”... Og der ingen svar kommer

11. juli 2022 af Henny Müller Dahl

1. Når dine veninder pludselig skriver om 1000 ting, og du bare ikke har tid til at svare, selvom du gerne vil være med i samtalen. “Sig mig, har I andre ikke et arbejde eller hvad?” 

2. Andre gange har du ikke din telefon på dig i 30 minutter, og så er der 142 nye beskeder. Okay, så det ER åbenbart et fuldtidsjob at følge med i gruppechatten. 

3. Du er allerhurtigst på fingrene, når der strømmer en masse beskeder ind, og du desperat prøver på at skrive noget, inden emnet skifter. ‘Nu, nu, nu, nu!’

4. Du føler den største ensomhed, når du skriver noget, som bliver “set af alle”... Og der ingen svar kommer. Av... 

5. Og du føler også vrede, når en af dine veninder ændrer jeres ellers så geniale gruppenavn. Utilgiveligt! 

6. Når I prøver at lave planer, er det altid lige så svært som at løse en Rubriks terning. Et sandt mareridt (medmindre du altså er mester i Rubriks terninger!). 

7. Når der engang imellem opstår drama i gruppen, er det som at have plads på første række til en spændende sæbeopera. Hvis du altså ikke selv er del af dramaet vel at mærke. 

8. Når du engang imellem endelig har noget vigtigt at sige, er det altid som om, at alle andre har sat chatten på lydløs på samme tid. “Hallooo, det er NU, I skal være her.”

9. Til tider er der virkelig dybe samtaler i gruppen. Og andre gange spammer I hinanden kun med GIFs. 

10. Når nogen vover på at tilføje en ny person til chatten, bliver du for alvor udfordret. Eller hvis du bliver tilføjet til en ny gruppechat, som du ikke gider at være med i. 

11. Nogle gange har du mest bare lyst til at forlade chatten – især når de andre laver sjov med dig. Men inderst inde er du alligevel vildt glad for at have en gruppe, du altid kan skrive til. 

12. Du kan ikke rigtig huske, hvordan du kommunikerede, før gruppechats var en ting. Og du kan heller ikke længere forestille dig dit liv uden!