Vilkår for brug af woman.dk inklusive forum

Brug af hjemmesiden og forum er ensbetydende med accept af nedenstående betingelser. Overholdes disse ikke, forbeholder vi os ret til at slette opslag eller eksludere brugere uden varsel.

 

Ophavsret

Med mindre andet er angivet, har Bonnier Publications A/S copyright på alt materiale på dette websted. Materialet må ikke anvendes i erhvervsøjemed uden tilladelse, og indholdet må kun citeres med tydelig kildeangivelse. Erhvervsmæssig brug af materialet kræver godkendelse af:

Bonnier Publications A/S

Strandboulevarden 130

2100 København Ø

Email: [email protected]

 

Ansvarsfraskrivelse

De informationer, du finder her på denne hjemmeside har gennemgået en løbende gennemarbejdning og kontrol og er derfor så vidt vi ved korrekte. På trods af disse forholdsregler kan vi dog ikke udelukke, at enkelte fejl sniger sig ind. www.woman.dk påtager sig intet ansvar for eventuelle gener eller skader, som måtte opstå i forbindelse med den enkelte læsers brug af informationer, som er tilvejebragt her på hjemmesiden.

Bonnier Publications A/S påtager sig ikke ansvar for holdninger i materiale der er postet på hjemmesiden af hjemmesidens brugere.

 

Eksterne links

Vi gør opmærksom på, at hjemmesiden woman.dk indeholder links til sider, som ikke drives af Bonnier Publications A/S, og som vi derfor ikke kan påtage os noget ansvar for indholdet af.

 

 

Cookiepolitik

Bonnier Publications A/S gør sig umage for at tilbyde overskuelige hjemmesider med det indhold, der er mest relevant for dig. For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, som kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger hjemmesiden. Du kan læse mere på www.woman.dk/cookiepolitik.

 

Persondatapolitik

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med oprettelse af abonnement, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. 

Gæsteblog

Woman.dk fraskriver sig ansvaret for indholdet på gæsteblogs. Ansvaret for indholdet ligger udelukkende hos gæstebloggeren. Gæstebloggerens indlæg må selvsagt kun indeholde sandheden, og må ikke have til hensigt - hverken direkte eller indirekte - at krænke eller skade andre. Indlæg fra gæstebloggere skal altså altid overholde den gode presseskik.
 

Woman.dk og mangfoldighed

På Woman.dk anerkender vi alle seksualiteter. Af sproglige årsager er denne artikel ved første øjekast målrettet kvinder med partner af modsatte køn, men "han" kan til enhver tid udskiftes med "hun" eller "vedkommende".

___

Vilkår er opdateret d. 15.02.2022