Vilkår for brug af woman.dk inklusive forum

Brug af hjemmesiden og forum er ensbetydende med accept af nedenstående betingelser. Overholdes disse ikke, forbeholder vi os ret til at slette opslag eller eksludere brugere uden varsel.

 

Ophavsret

Med mindre andet er angivet, har Bonnier Publications International AS copyright på alt materiale på dette websted. Materialet må ikke anvendes i erhvervsøjemed uden tilladelse, og indholdet må kun citeres med tydelig kildeangivelse. Erhvervsmæssig brug af materialet kræver godkendelse af:

Bonnier Publications International A/S

Strandboulevarden 130

2100 København Ø

Email: [email protected]

 

Ansvarsfraskrivelse

De informationer, du finder her på denne hjemmeside har gennemgået en løbende gennemarbejdning og kontrol og er derfor så vidt vi ved korrekte. På trods af disse forholdsregler kan vi dog ikke udelukke, at enkelte fejl sniger sig ind. www.woman.dk påtager sig intet ansvar for eventuelle gener eller skader, som måtte opstå i forbindelse med den enkelte læsers brug af informationer, som er tilvejebragt her på hjemmesiden.

Benjamin Media A/S påtager sig ikke ansvar for holdninger i materiale der er postet på hjemmesiden af hjemmesidens brugere.

 

Eksterne links

Vi gør opmærksom på, at hjemmesiden woman.dk indeholder links til sider, som ikke drives af Benjamin Media A/S, og som vi derfor ikke kan påtage os noget ansvar for indholdet af.

 

 

Cookiepolitik

Bonnier Publications International AS gør sig umage for at tilbyde overskuelige hjemmesider med det indhold, der er mest relevant for dig. For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, som kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger hjemmesiden. Du kan læse mere på www.woman.dk/cookiepolitik.

 

Persondatapolitik

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med oprettelse af abonnement, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik.

 

Vilkår ved oprettelse af profil og brug af forum

Du skal være fyldt 18 år for at oprette en brugerprofil.

Du er forpligtet til at angive sandfærdige kontaktoplysninger. Vi forpligter os til at holde dit navn, dine kontaktoplysninger, din email etc. (herefter 'dine private oplysninger') fortrolige, medmindre du giver samtykke til videreformidling. Såfremt vi bliver pålagt at udlevere private oplysninger ved en dommerkendelse, vil vi efterkomme dette.

Ved oprettelse af en brugerprofil giver du dit samtykke til vores vilkår. Ved hver anvendelse af tjenesterne på woman.dk bekræfter du ligeledes, at du er indforstået med vilkårene.

Ved oprettelse af en brugerprofil accepterer du, at eventuelle erstatningskrav og/eller strafansvar for lovovertrædelser i.f.m. materiale du har uploadet, herunder ophavsret, vil blive ført videre til dig personligt. Du accepterer ligeledes, at holde Benjamin Media ansvarsfri for handlinger du har foretaget på et eller flere af ovenstående hjemmesider, i det omfang det er muligt under dansk lovgivning.

Hjemmesidens administratorer og/eller andre dele af Benjamin Media A/S (herefter 'vi') forbeholder sig til enhver tid retten til at låse og/eller slette din brugerprofil, samt alt indhold du måtte have uploadet, herunder billeder, video, lyd og tekst, gæstebogsindlæg, forumindlæg, kommentarer, blogindlæg, personlige meddelelser etc. (herefter 'dit materiale'). Dette kan ske uden forudgående varsel.

Vi kan efter eget skøn til enhver tid ændre eller revidere disse servicevilkår og politikker, og du accepterer at være bundet af sådanne ændringer og revisioner. Vi anbefaler derfor, at du holder dig opdateret med disse vilkår.

Du må ikke poste billeder af andre personer end dig selv, med mindre du udtrykkeligt har fået pågældende persons samtykke.

Du må ikke videregive personlige oplysninger om andre brugere i forum - herunder navn, adresse, kontaktoplysninger osv.

Du må ikke reklamere for hverken dig selv eller for virksomheder eller andre hjemmesider.

 

God skik på hjemmeside og forum

Vis respekt for hinanden og hold en god tone. Vis også respekt for administratorerne. De lægger tid og kræfter i sitet af egen fri vilje. Det skal være sjovt og behageligt for alle at være her.

Vær opmærksom på at sarkasme og ironi er svært at forstå på skrift, fordi tonefald og ansigtsudtryk desværre ikke kan skrives ned. Derfor bør du overveje, om det du skriver kan misforstås.

Vær dig selv. Det står dig frit for at fremstå anonym. Vi viser aldrig dit rigtige navn, kontaktinformation, email og lignende, medmindre du har givet samtykke til det. Det er ikke tilladt at påtage sig andres identitet.

Dit login og password er personligt. Videregiv det ikke til andre, da du i så fald kan blive ansvarlig for handlinger begået af andre personer.

 

Gæsteblog

Woman.dk fraskriver sig ansvaret for indholdet på gæsteblogs. Ansvaret for indholdet ligger udelukkende hos gæstebloggeren. Gæstebloggerens indlæg må selvsagt kun indeholde sandheden, og må ikke have til hensigt - hverken direkte eller indirekte - at krænke eller skade andre. Indlæg fra gæstebloggere skal altså altid overholde den gode presseskik.
 

Woman.dk og mangfoldighed

På Woman.dk anerkender vi alle seksualiteter. Af sproglige årsager er denne artikel ved første øjekast målrettet kvinder med partner af modsatte køn, men "han" kan til enhver tid udskiftes med "hun" eller "vedkommende".

___

Vilkår er opdateret d. 27.06.2019