Vilkår for brug af Woman.dk

Inklusiv forum og “Hvad synes”

Brug af et af 3 ovenstående sites, er ens betydende med accept af nedenstående betingelser. Overholdes disse ikke forbeholder vi os rettighederne til at slette opslag eller eksludere brugere uden videre varsel.

 

1. Generelle retningslinier

1.1 Hold en pæn tone og respekter, at alle har ret til deres egen holdning

1.2 Det er strengt forbudt at poste billede af andre end en selv, med mindre man udtrykkeligt har fået pågældende persons samtykke.

1.3 Du må ikke reklamere for hverken for dig selv eller for andre virksomheder/hjemmesider

 

2. Takt og tone

2.1 Skriv pænt til og om folk og vær aldrig nedsættende eller diskriminerende.

2.2 Prøv at holde brugen af bandeord på et minimum

2.3 Alle indlæg og kommentarer af racistisk, diskriminerende, chikanerende, mobbende eller på andre anstødelig karakter accepteres ikke. Redaktionen forbeholder sig retten til at slette spørgsmål og kommentarer uden nogen varsel.

2.4 Vær yderst påpasselig med at udlevere dine kontaktoplysninger på nettet. Du kan aldrig være sikker på, hvem modtageren er, og når først de ligger på nettet, så er det rigtig svært at fjerne dem helt igen.

     2.4.1 Det er strengt forbudt at videregive personlige oplysninger om andre brugere i forummet (herunder navn, adresse, kontaktoplysninger osv.)

2.5 Vær opmærksom på at sarkasme og ironi er svært at forstå på skrift, fordi tonefald og ansigtsudtryk desværre ikke kan skrives ned. Derfor bør du overveje, om det du skriver, er i fare for at blive misforstået.

 

3. Ved oprettelse af profil

3.1 Ved oprettelse af en brugerprofil giver du dit samtykke til vores vilkår. Ved hver anvendelse af tjenesterne på woman.dk, hvadsynes.woman.dk og hvadsynes.mmm.dk bekræfter du ligeledes, at du er indforstået med vilkårene.

3.2 Sitets administratorer og/eller andre dele af Benjamin Media (herefter 'vi') forbeholder sig til enhver tid retten til at låse og/eller slette din brugerprofil, samt al indhold du måtte have uploadet, herunder billeder, video, lyd og tekst, gæstebogsindlæg, forumindlæg, kommentarer, blogindlæg, personlige meddelelser etc. (herefter 'dit materiale'). Dette kan ske uden forudgående varsel.

3.3 Ved oprettelse af profil accepterer du, at eventuelle erstatningskrav og/eller strafansvar for lovovertrædelser ifm. materiale du har uploadet, herunder ophavsret, vil blive ført videre til dig personligt. Du accepterer ligeledes, at holde Benjamin Media ansvarsfri for handlinger du har foretaget på et eller flere af ovenstående 3 sites (jævnfør pkt. 1.1), i det omfang det er muligt under dansk lovgivning.

3.4 Vi kan efter eget skøn til enhver tid ændre eller revidere disse servicevilkår og politikker, og du accepterer at være bundet af sådanne ændringer og revisioner. Vi anbefaler derfor, at du holder dig opdateret med disse vilkår.

 

4. Din brugerprofil

4.1 Du skal være fyldt 18 år for at oprette en brugerprofil

4.2 Du er forpligtet til at angive sandfærdige kontaktoplysninger. Vi forpligter os til at holde dit navn, dine kontaktoplysninger, din email etc. (herefter 'dine private oplysninger') fortrolige, medmindre du giver samtykke til videreformidling. Såfremt vi bliver pålagt at udlevere private oplysninger ved en dommerkendelse, vil vi efterkomme dette.

4.3 Vis respekt for hinanden. Vis også respekt for administratorerne. De lægger tid og kræfter i sitet af egen fri vilje. Det skal være sjovt og behageligt for alle at være her.

4.4 Vi logger din IP-adresse til brug ved overtrædelse af vilkårene, og/eller ved evt. politianmeldelse.

4.5 Vær dig selv! Det står dig frit for at fremstå anonym (vi viser aldrig dit rigtige navn, kontaktinfo, email og lignende medmindre du samtykker hertil), men det er ikke tilladt at påtage sig andres identitet, uanset om denne identitet er en anden bruger eller en virkelig person.

4.6 Dit login og password er personligt. Videregiv det ikke til andre, da du i så fald kan blive ansvarlig for handlinger begået af andre personer.

4.7 Det er ikke tilladt at linke til andre sider fra din profil (facebook, blogs, din personlige webshop etc.). Links til ulovligt, diskriminerende, rascistisk eller på anden måde anstødeligt/ulovligt materiale tolereres ikke, og vil medføre sletning af din profil og dit materiale.

 

5. Upload af / Link til Materiale

5.1 Benjamin Media fraskriver sig ethvert ansvar (strafferetligt eller privatretligt), i forbindelse med materiale der er uploadet af dets brugere. Dette ansvar oppebæres af dig som bruger.

5.2 Det er forbudt at uploade materiale (tekst, billeder, video, lyd etc.), som du ikke har rettighed til. Upload af materiale til woman.dk, hvadsynes.woman.dk og/eller hvadsynes.mm.dk betragtes som videreformidling, og er ulovligt medmindre:

     5.2.1 Du selv har produceret materialet.

     5.2.2 Du har fået overdraget retten til videreformidling af den oprindelige ejer

     5.2.3 Materialet har en åben licens tilknyttet, eks. GNU, Creative Commons etc.

5.3 Alle udtalelser er underlagt dansk lovgivning, herunder lovgivning om udtalelser af diskriminerende, voldelig eller rascistisk karakter, injurierende udtalelser og opfordringer til begåelse af       ulovligheder. Overtrædelser politianmeldes.

5.4 Det er naturligvis tilladt at linke til materiale fra andre sider, herunder billeder, video (youtube etc.) lyd og tekst, såfremt materialet ikke overtræder copyright-lovgivningen, og at materialet ikke er af anstødelig/ulovlig karakter. Du behøver ikke at eje retten til videreformidling for at linke til indhold.

5.5 Ved upload af materiale giver du dit samtykke til, at vi kan gengive dette på alle sites og publikationer under Benjamin Media, herunder magasinet M og Woman. Dine private oplysninger vil selvfølgelig forblive hemmelige. Ønsker du ikke at fortsætte dette samtykke, bedes du slette din profil. I den sammenhæng vil allerede uploadet materiale fortsat være tilgængeligt, og vil fortsat være tilgængelige for gengivelse i andre publikationer, som nævnt ovenfor.

5.6 Det er forbudt at uploade materiale indeholdende kommercielle budskaber, herunder logoer og links. Såfremt du ønsker at annoncere på et af vores sites beder vi dig kontakte vores mediekonsulent via benjamin.dk

 

6. Holdninger

6.1 Benjamin Media påtager sig ikke ansvar for holdninger i dets brugeres materiale. Uploadet materiale er i alle tilfælde udtryk for brugerens egen holdning.

6.2 Alle former for diskriminerende, voldelig, racistisk eller på anden måde anstødeligt indhold accepteres ikke. Det gælder både tekst, billeder, lyd og video.

 

7. Email og mobil-notifikationer

7.1 Ved oprettelse af en profil giver du samtykke til at blive tilmeldt vores nyhedsbrev, som kan indeholde kommercielle budskaber fra vores samarbejdspartnere. Du kan til enhver tid framelde dig dette nyhedsbrev ved at klikke på 'afmeld' linket i mailen.

7.2 Ved oprettelse af en profil giver du os tilladelse til at sende dig notifikationer via email og/eller sms. Det kan eksempelvis være, når der er en, der har sendt en personlig besked til dig, der er en, der har anmodet om venskab, der er en, der har svaret på et af dine indlæg etc. Du kan til enhver tid framelde dig disse notifikationer under indstillinger på din profil.

7.3 Ved oprettelse af profil, accepterer du samtidig, at vi gerne må kontakte dig med flere spændende tilbud og nyhedsbreve om magasiner, bøger, musik, film mv. fra Bonnier Publications koncernen via brev, telefon og andre elektroniske medier (f.eks e-mail, sms). Følgende selskaber, som p.t er i vores koncern vil du kunne modtage information fra: Benjamin Media A/S, Bonnier Publications International AS, Bonnier Publications AS, Benjamin Publications AS.

 

Husk at ovenstående regler er lavet for at vi i fælleskab kan have en sjov og underholdende tid sammen på Woman.dk - have fun!

Woman.dk drives af Benjamin Media, Finsensenvej 6D, 2000 Frederiksberg.

Vilkår er opdateret d. 23-2-2016

Læs mere fra samme kategori